Нашият "разбойник" Брего :)
Снимките са просто замечателни, а запазения знак много ми се понрави, но да не се отклонявам - Честити му 18 месеца на дечкото, крепко здраве и само положителни емоции с лъчезарната му кака! Аз не успях да го намачкам, но който ме познава, знае добре, че като ме блъсне адреналина и ослепявам Поздрави!
- Jolly Rodger
- Потребител
- Регистриран:вт яну 25, 2011 9:28 pm
Благодаря на всички ви ! Дани, разбирам те! И аз да бях, и аз щях да се притесня . А снимките, те, естествено, са дело на Георги Пеков (запазеният знак е един път, но мисля, че не съм аз човекът, който трябва да получи комплиментите за него , но предполагам, той ще си ги прочете ).
P.S. Много се радвам, че успях да видя кучета и хора на живо .
P.S. Много се радвам, че успях да видя кучета и хора на живо .
Уау, от кога не съм писала в темата на Брего !?!
Толкова много неща са се случили за тези няколко месеца, че не знам от къде да започна.
Брего вече официално е софиянец - от около два месеца. Преди да се премести тук обаче премина през тежък период. Кастрирахме го и вместо да минем леко през тази процедура, както повечето хора и кучета, ние минахме с гръм и трясък. Имаше усложнения, доста дълго възстановяване и много притеснения. Но, слава на бога, всичко това е зад гърба ни и сега Брего се подвизава по софийските паркове и градинки, забавлява се много и е по-щастлив от всякога
Малко снимков материал предоставям
Толкова много неща са се случили за тези няколко месеца, че не знам от къде да започна.
Брего вече официално е софиянец - от около два месеца. Преди да се премести тук обаче премина през тежък период. Кастрирахме го и вместо да минем леко през тази процедура, както повечето хора и кучета, ние минахме с гръм и трясък. Имаше усложнения, доста дълго възстановяване и много притеснения. Но, слава на бога, всичко това е зад гърба ни и сега Брего се подвизава по софийските паркове и градинки, забавлява се много и е по-щастлив от всякога
Малко снимков материал предоставям
Понеже Брего е с по-фина структура не му личи да е качил килограми, може би около 3 кг. да е качил само. Но веднага след кастрацията започнахме да го храним с храна за кастрирани кучета, като към нея добавяме и малко гранула. Брего я обожава, а и да си призная, не остава гладен . Относно характера му - същото диване си е, не се спира и е много щастлив