Училище за голдън ретривъри към БГРК
Здравейте. Кари е на 4 месеца и нямаме търпение да я заведем на училище. Изчетох цялата тема от край до край, четох и правилата за идването на урок, и имам няколко въпроса:
1. Нашите наградки са едни кучешки бисквитки - стават ли за награждаване или да прибегнем до кашкавалите и кремвиршите (имам чувството, че моята само за тях ще мисли, след като ги надуши)
2. Поите ли ги кучетата, носите ли им вода?
3. Из разни снимки мернах цър-пър за възрастни - носим ли нещо за белите хора?
Това е.
1. Нашите наградки са едни кучешки бисквитки - стават ли за награждаване или да прибегнем до кашкавалите и кремвиршите (имам чувството, че моята само за тях ще мисли, след като ги надуши)
2. Поите ли ги кучетата, носите ли им вода?
3. Из разни снимки мернах цър-пър за възрастни - носим ли нещо за белите хора?
Това е.
-
- Потребител
- Регистриран:вт май 26, 2009 3:59 pm
Моят Арес е на 4 месеца, не е палав, даже си е много добричък, но сама няма да успея да се справя с възпитанието му, защото това е първото ми кученце. Нещата които научи за 2 месеца са седни и да чака позволение за да започне да се храни и мисля , че до тук се изчерпаха моите възможности за самаостоятелно обучение.
След всичките хубави отзиви, които прочетох в темата съм сигурна, че с вашата помощ ще научим още много неща!
Надявам се следващата неделя и ние да се присъединим към вас.
След всичките хубави отзиви, които прочетох в темата съм сигурна, че с вашата помощ ще научим още много неща!
Добре дошли! Бебетата са кът и си търсим компания за игрите преди и след учебния час!Ares написа:Моят Арес е на 4 месеца, не е палав, даже си е много добричък, но сама няма да успея да се справя с възпитанието му, защото това е първото ми кученце. Нещата които научи за 2 месеца са седни и да чака позволение за да започне да се храни и мисля , че до тук се изчерпаха моите възможности за самаостоятелно обучение.
-
- Потребител
-
- Потребител
- mi6eto_i_ashley
- Потребител
- Регистриран:вт ное 22, 2005 10:52 am
- Контакти:
По наше време , когато се обучавахме, ползвахме ето такива чантички, да си слагаме лакомствата.. Ако и вие си ползвате такива на училището, можете да си поръчате и закупите чантичка за лакомства (вътре е със специална подплата, за да не задържа мазнината на кренвирши например!).
има ги и в комплект с шалчета-
има ги и в комплект с шалчета-
- Brani and Max
- Потребител
- Регистриран:вт май 12, 2009 11:59 am
- mi6eto_i_ashley
- Потребител
- Регистриран:вт ное 22, 2005 10:52 am
- Контакти: