Натровени кучета на изложба в Амстердам?

Изложби, конкурси
Потребителски аватар
marina kojuharova
Потребител
Регистриран:вт яну 20, 2009 3:39 pm
Натровени кучета на изложба в Амстердам?

Мнение от marina kojuharova » вт сеп 06, 2011 11:14 am

Не знам дали е вярна информацията,или дали някой е чул,но научих,че на европейската изложба за всички породи кучета в Амстердам има натровени 7 голдън ретривъра,3 от които за съжаление не са оцеляли...Не се знае какво е станало,но май е станало бързо..Дано да е инцидент,а не умишлено отравяне.Не мисля,че някой би направил подобно нещо.Дано да се разбере какво точно се е случило.Това е ужасно-млади прекрасни кучета... :(

Потребителски аватар
Красен
Председател на БГРК
Регистриран:ср ное 09, 2005 4:38 am

Мнение от Красен » вт сеп 06, 2011 12:09 pm

Да, знаем вече. Кучетата са отровени. И трите умрели кучета са били заедно в една клетка. Две са собственост на Наташа Давидович от Сърбия, едно - на австрийски развъдник.

Потребителски аватар
marina kojuharova
Потребител
Регистриран:вт яну 20, 2009 3:39 pm

Мнение от marina kojuharova » вт сеп 06, 2011 2:47 pm

Ужасно!Дано по-бързо установят истината за този потресаващ случай.При такива ситуации с животни и тук и в чужбина все се чудя,кой по-дяволите би направил такива неща.Но явно има кой,за съжаление.

Потребителски аватар
Красен
Председател на БГРК
Регистриран:ср ное 09, 2005 4:38 am

Мнение от Красен » вт сеп 06, 2011 5:34 pm

Аз си имам теория защо е направено, но ще я запазя за себе си. Кучетата на никого не са виновни, но са го отнесли те. Жалко за тях...

Потребителски аватар
arabia
Потребител
Регистриран:пон апр 06, 2009 9:03 am

Мнение от arabia » чет сеп 08, 2011 4:28 am

Човешката завист,че има по- хубави животни на отглежданите от извършителя,така отровиха и кучето на село... ИМахме си страхотно момиче, не беше голдънче де, но явно някой ни завидя за хубавото куче...Майка ми , която е на 69 г. рева три дена, предполагам , кой е но не мога да го докажа... Намерих друго животинче. Гадно е да ти отровят кучето...

Заключена