Ново кучило в Golden Talisman (Русия)

Потребителски аватар
gvpekov
Потребител
Регистриран:вт авг 11, 2009 7:25 pm
Контакти:
Ново кучило в Golden Talisman (Русия)

Мнение от gvpekov » ср юни 30, 2010 11:03 pm

Здравейте,

В развъдник Golden Talisman от Русия на 16 Април се родиха 11 кученца от De Anrit Yanko и Abigal Krym-Orlan. В момента 9 от тях са все още свободни и чакащи бъдещите си стопани.
Ако някой се интересува от тази връзка може да пише на Виктория Малкова - viktoriya_malkov@mail.ru,     
+7 (905) 215-62-07 begin_of_the_skype_highlighting              +7 (905) 215-62-07      end_of_the_skype_highlighting     
или на svetla@svetla-handling.com.
Ето и линк към страница в техния сайт: http://golden-talisman.narod.ru/eng/puppies.html.
А ето и малко по-нови снимки на някои от бебетата:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Последна промяна от gvpekov на пет юли 02, 2010 9:21 pm, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Красен
Председател на БГРК
Регистриран:ср ное 09, 2005 4:38 am

Мнение от Красен » чет юли 01, 2010 7:26 am

Моля темата да бъде преместена в "Развъдници в чужбина".

Неси
Потребител
Регистриран:чет ное 10, 2005 2:51 pm

Мнение от Неси » чет юли 01, 2010 8:06 am

Никъде не видях да са посочени изследвания на родителите, затова съветвам ако някой се заинтересува от кученце от този развъдник да попита изрично.

Потребителски аватар
gvpekov
Потребител
Контакти:

Мнение от gvpekov » пет юли 02, 2010 9:29 pm

Аз искам да попитам защо е поместена темата .До колкото схващам в "развъдна дейност" се обявяват новите кучила, а тук се рекламират развъдниците. Красен ако можеш да се обосновеш - ако е моя грешката е хубаво да знам и да не бъркам повече.
А за изследванията предполагам са направени и всичко е наред щом на малките се издават родословия (все пак е хубаво да се поискат наистина)

ПП
Мисля че при толкова хубави кученца в България едва ли някой ще се заинтересува от руските ,но ме помолиха да пусна темата ( а и все пак може някой да иска куче от чужбина)

Потребителски аватар
Красен
Председател на БГРК
Регистриран:ср ное 09, 2005 4:38 am

Мнение от Красен » пет юли 02, 2010 10:06 pm

Ще обясня - разделът "Развъдна дейност" би трябвало да се чете "Развъдна дейност (на БГРК)", т.е. това е раздел, касаещ само развъдната дейност на клуба, Обяввяване на кучила, даване на информация, задаване на въпроси - но все свързани с БГРК.

За кучила на развъдници извън БГРК и България е точно този раздел - "Развъдници в чужбина". Сигурен съм, че всеки ден в Европа се раждат сигурно поне 50 кучила, и ако случайно някой реши да публикува всички, то тогава разделът спокойно може да се прекръсти на "Дъска за малки обяви".

Нямам нищо лично против руския развъдник, даже ако трябва да съм честен - никога не съм го чувал (от доста време спрях да се интересувам какво се случва при голдъните на изток от нас, поради конкретни причини...) Би следвало всички подобни обяви да попадат тук, а не там.

Надявам се да съм обяснил сравнително ясно защо поисках преместване.

Потребителски аватар
gvpekov
Потребител
Контакти:

Мнение от gvpekov » пет юли 02, 2010 10:08 pm

ок сега е по-ясно

Неси
Потребител
Регистриран:чет ное 10, 2005 2:51 pm

Мнение от Неси » пон юли 05, 2010 8:36 am

gvpekov написа: А за изследванията предполагам са направени и всичко е наред щом на малките се издават родословия (все пак е хубаво да се поискат наистина)
Далеч не на навсякъде по света правенето на изследвания е задължително условие за издаване на родословия.
В братска Сърбия например е достатъчно родителите да имат легитимни родословия и оценки от изложби.
А в широката руска страна има толкова киноложки организации, че нямам представа при коя как е.

Заключена