Здравейте,
В развъдник Golden Talisman от Русия на 16 Април се родиха 11 кученца от De Anrit Yanko и Abigal Krym-Orlan. В момента 9 от тях са все още свободни и чакащи бъдещите си стопани.
Ако някой се интересува от тази връзка може да пише на Виктория Малкова - viktoriya_malkov@mail.ru,
+7 (905) 215-62-07 begin_of_the_skype_highlighting +7 (905) 215-62-07 end_of_the_skype_highlighting
или на svetla@svetla-handling.com.
Ето и линк към страница в техния сайт: http://golden-talisman.narod.ru/eng/puppies.html.
А ето и малко по-нови снимки на някои от бебетата:
Ново кучило в Golden Talisman (Русия)
Последна промяна от gvpekov на пет юли 02, 2010 9:21 pm, променено общо 1 път.
Аз искам да попитам защо е поместена темата .До колкото схващам в "развъдна дейност" се обявяват новите кучила, а тук се рекламират развъдниците. Красен ако можеш да се обосновеш - ако е моя грешката е хубаво да знам и да не бъркам повече.
А за изследванията предполагам са направени и всичко е наред щом на малките се издават родословия (все пак е хубаво да се поискат наистина)
ПП
Мисля че при толкова хубави кученца в България едва ли някой ще се заинтересува от руските ,но ме помолиха да пусна темата ( а и все пак може някой да иска куче от чужбина)
А за изследванията предполагам са направени и всичко е наред щом на малките се издават родословия (все пак е хубаво да се поискат наистина)
ПП
Мисля че при толкова хубави кученца в България едва ли някой ще се заинтересува от руските ,но ме помолиха да пусна темата ( а и все пак може някой да иска куче от чужбина)
- Красен
- Председател на БГРК
- Регистриран:ср ное 09, 2005 4:38 am
Ще обясня - разделът "Развъдна дейност" би трябвало да се чете "Развъдна дейност (на БГРК)", т.е. това е раздел, касаещ само развъдната дейност на клуба, Обяввяване на кучила, даване на информация, задаване на въпроси - но все свързани с БГРК.
За кучила на развъдници извън БГРК и България е точно този раздел - "Развъдници в чужбина". Сигурен съм, че всеки ден в Европа се раждат сигурно поне 50 кучила, и ако случайно някой реши да публикува всички, то тогава разделът спокойно може да се прекръсти на "Дъска за малки обяви".
Нямам нищо лично против руския развъдник, даже ако трябва да съм честен - никога не съм го чувал (от доста време спрях да се интересувам какво се случва при голдъните на изток от нас, поради конкретни причини...) Би следвало всички подобни обяви да попадат тук, а не там.
Надявам се да съм обяснил сравнително ясно защо поисках преместване.
За кучила на развъдници извън БГРК и България е точно този раздел - "Развъдници в чужбина". Сигурен съм, че всеки ден в Европа се раждат сигурно поне 50 кучила, и ако случайно някой реши да публикува всички, то тогава разделът спокойно може да се прекръсти на "Дъска за малки обяви".
Нямам нищо лично против руския развъдник, даже ако трябва да съм честен - никога не съм го чувал (от доста време спрях да се интересувам какво се случва при голдъните на изток от нас, поради конкретни причини...) Би следвало всички подобни обяви да попадат тук, а не там.
Надявам се да съм обяснил сравнително ясно защо поисках преместване.
Далеч не на навсякъде по света правенето на изследвания е задължително условие за издаване на родословия.gvpekov написа: А за изследванията предполагам са направени и всичко е наред щом на малките се издават родословия (все пак е хубаво да се поискат наистина)
В братска Сърбия например е достатъчно родителите да имат легитимни родословия и оценки от изложби.
А в широката руска страна има толкова киноложки организации, че нямам представа при коя как е.