Top Golden retriever of the year 2015

Важни теми и въпроси свързани с клуба
Потребителски аватар
Danyna
Потребител
Мнения:1293
Регистриран:ср май 07, 2008 1:31 pm
Местоположение:Plovdiv
Top Golden retriever of the year 2015

Мнение от Danyna » вт юни 02, 2015 2:33 pm

Уважаеми колеги,
Нека тези от вас, които имат желание да участват в класацията за 2014 г. за "Top Golden retriever of the year", Top Stud Dog/Brood Bitch (Най-добро куче-производител) 2014 и Top Kennel (Най-добър развъдник) 2014, да изпратят информацията си до 05-06-2015 г. на Красен Хаджиев. Официалният срок за подаване на заявки и резултати за участие по конкурсите е 31-01-2015, но както и миналата година, така и тази ще дадем възможност на хората, които са забравили, да се включат. Поради краткия срок, нека информацията да бъде подадена в следния ред: Име по родословие; дата, място и ранг на изложбата; име на съдия; спечелени титли.

Класирането в този конкурс отразява спечелените от всяко куче точки за една цяла календарна година, според посочения по-долу регламент. Класацията за 2014г. е по приетия вече регламент от 2012 г.

Регламент за определяне "Top Golden retriever of the year" на БГРК:

Изображение

Ето и останалите конкурси, а именно:

1. Top Stud Dog/Brood Bitch (Най-добро куче-производител) 2014:

Всяко едно мъжко/женско куче печели по една точка за всеки САС, който някой от техните преки наследници е спечелил през 2014.

2. Top Kennel (Най-добър развъдник) 2014:

В тази класация се включват всички кучета, произведени или притежавани от конкретния развъдник, като се броят само спечелените BOB/BOS титли - по 10 точки за BOB и 5 за BOS. В конкурса могат да участват САМО развъдници, които имат спечелени точки от кучета, произведени от същия развъдник, като точките се трупат от всички кучета, собственост на развъдника; и второ – куче съсобственост на двама или повече собственици носи на развъдника, към който/които се числи, една равна част от броя на съсобствениците, т.е. куче, собственост на две страни носи ½ част от точките, които е натрупало, куче, собственост на 3 страни носи 1/3 част от точките и т.н., като с цел да се избегнат прехвърляне на точки в последния момент, се добавят само точките, получени след датата на договора за съсобственост.

Заключена