И ние сме с подобни на Ана впечатления. Ще си позволя да кажа и аз искрено мнение, без да претендирам за коректност или изчерпателност, защото откакто се смени формата сме го посещавали само един път (първият път след епохата на Кили

)
Това, което не ни хареса, беше първо продължителността (стори ми се, че заниманията общо са били към 10-15 минути най-много) както и това, че не се обръщаше индивидуално внимание на кучетата. Т.е. след заниманията хората бяха отворени за въпроси, но отговорите бяха...все неща, които ги зная не само аз, ами и всеки, който поне два пъти е отварял кучешки форум. Т.е. много общи, разсеяни отговори, без вникване в ситуацията или някакъв по-професионален съвет.
Другото, което ме втрещи, който както иска да го приема- беше, цитирам "нашият клуб забранява пръчките". Повторено много пъти в различен контекст със съответния патос. Ами..смешно е

И едва ли наистина има човек, който да не дава никога на кучето си да докосне пръчка. И преди не сме тренирали кучетата си с пръчки по време на заниманията в училище, това е очевидно, но да се говори за клубове и забрани...нали.
Не помня преди това да са се давали клубни мантри, звучи малко ученически стил- "пратили са ме и аз си знам урока, друго не трябва". Важно е да се набляга на кучетата, не на организацията, поне според мен.
След този първи и последен път спряхме да посещаваме училището, а бяхме станали много редовни по времето на Кили. Тук бих повторила Ана, че може би ни е "разглезил"- наистина заниманията тогава бяха на по-високо ниво, по-интересно, разнообразно, индивидуално, забавно...Ако плащаме такса, искаме тя да е за такъв вид занимания.
Не сме си позволили да кажем мнение по-рано, защото както обясних- първо не съм капацитет, не съм от най-активните на клуба, нито на училището. Но тъй като питате, реших, че няма проблем да споделя, макар и с огромно закъснение. Ще се радвам училището някак да се върне, каквото си беше, защото ни липсва.