Къпане
На мен като марки най- ми харесват Chris Christensen, All system и Biogroom. Като бяхме бебета ползвахме бебешки на Hery. Асортиментът е изключително голям и като цяло скъпата козметика си заслужава, кучето мирише приятно много дълго, самите продукти са доста икономични. Има и разни пяни и спрейове за почистване без отмиване, подходящи са за локални зацапвания и освежаване на кучо.
-
- Потребител
- Регистриран:ср юли 06, 2011 7:56 pm
на мен ми препоръчаха пудра за всекидневна употреба от Ветеринарния център ... прави козината бяла лъскава просто страхотно подобно на шампоана за сухо къпане е но е за всеки ден .Аз я ползвам само когато е вече мн мръснаааа
Рая за първи път я изкъпах 15 дена след третата ваксина,но определено си имаше нужда

Рая за първи път я изкъпах 15 дена след третата ваксина,но определено си имаше нужда

Няма да питам за кученце на 40 дни как се къпе, защото тогава е още много рано. Но в ситуацията на малка пухкава мръсна топка, излъчваща умопомрачаваща миризма, поне с малко вода вниматело предполагам мога да го позамия
или да си взема сух шампоан. Някъде четох за разтвори на вода с много малко оцет и спир, но това мисля, че беше само за миризма 

Здравейте,четох подробно темата, и получих отговорите,които търсех.
Но моята беладжийка ме постави в трудна ситуация.
Онзи ден се е усамотила в гаража и се е овъргаляла в едно петно
от масло.В момента мяза на далматинец,така се е тунинговала.
Пробвах с локално почистване,не става номера.
Ресах,"скубах",мих петната не става.
Дали да не я набутам в банята и да я изкъпя,
въпреки това че преди седмица я къпах
Но моята беладжийка ме постави в трудна ситуация.
Онзи ден се е усамотила в гаража и се е овъргаляла в едно петно
от масло.В момента мяза на далматинец,така се е тунинговала.
Пробвах с локално почистване,не става номера.
Ресах,"скубах",мих петната не става.
Дали да не я набутам в банята и да я изкъпя,
въпреки това че преди седмица я къпах

- eli i maxi
- Потребител
- Регистриран:нед фев 17, 2008 8:12 am