Вече съм споменавала за проблемите ми с храненето на Крис,но нещата се влошават и имам нужда от съвет.
Преди да го взема,Крис е хранен четири пъти дневно,три от които с гранули(стартер на Роял Канин) смесени с йогурт(Хърватски,не българско кисело мляко),четвъртото хранене е било със сурово телешко шкембе.Между отделните дажби са давали и козе мляко.
Като взех Крис ми дадоха гранули,които те първа почват да дават тоест сменят стартера.Крис не искаше да ги яде. Пробвах с Роял канин джуниър (макси и медиум) -не ги искаше. Взех Хилс с агнешко-яде малко и спря.Взех Хилс large breed с пилешко-същата работа. Всичко му омръзва за няколко дни. Като започна да ги смесвам с бульон или мляко става още по-капризен. Лапа гранулата облизва я и я плюе на повече от метър от него-като камила,а казват че животните не можели да плюят

Незнам какво да правя. Мислих да го държа един ден гладен и да видя дали ще почне,защото сега купата му е постоянно при него и винаги има храна.Ама незнам дали да ще се получи или просто ще го тормозя детето

Инъче има апетит,ама не и за гранули!
А пък качва килограми,не слабее.За две седмици е качил 3.200кг.
Лошото е,че и режим немога да му направя