Мнение
от Tino1904 » пон май 31, 2010 2:01 pm
Здравейте от нас, дойде си времето за почивката, за морето и планината и искам да ви разсказвам за перипетиите ни миналото лято, та- от форума бяхме разбрали за едни бунгала в Равда и бяхме направили резервацията там и когато пристигнахме вече по- тъмно на мястото се оказа, че бунгалата, които бяха чудни на снимките в сайта са в окаяно състояние- счупени дограми, криви легла, изпокъсан балатум- въобще пълна мизерия, не исках кучета да пускам вътре, пак камо ли деца. Отказахме резервацията и тръгнахме уморени и зли по нощите да търсим къде да се настаним ние четиримата плюс песовете. Сами се сещате какво беше- уморени деца, нетърпеливи кучета, нощ и един куп хотели, неприемащи кучета. Накрая ни приютиха в един частен хотел в Поморие и изкарахме добре. Днес обзвънях няколко хотела от инфото във форума, които приемат с кучета, но в два или три ми казаха, че вече не приемат с животни, защото са скачали по леглата и оставили много косми. Сайта, който даде Ели наистина е много добър, но на мен лично не ми се показват никакви хотели в избраният от мен град- не знам дали само при мен или е нещо от сайта. Предполагам, нещата с течението на времето се променят и ако има някой свежа информация за хубави и чисти бунгала и вили, приемащи летовници с кучета, ще бъда благодарна, ако я сподели!