Къде е разрешено с куче на почивка?

За вселената и всичко останало
Потребителски аватар
Rot
Потребител
Регистриран:чет сеп 11, 2008 3:14 pm

Мнение от Rot » пет фев 19, 2010 4:36 pm

eli i maxi написа:http://www.sambs.bg/royalcanin/index.php

Най-отдолу на страницата има падащо меню, избирате град и виждате хотелите в които допускат с кучета!
Страхотна информация.Браво! :lol:

Потребителски аватар
Tino1904
Потребител
Регистриран:съб сеп 29, 2007 8:16 pm

Мнение от Tino1904 » пон май 31, 2010 2:01 pm

Здравейте от нас, дойде си времето за почивката, за морето и планината и искам да ви разсказвам за перипетиите ни миналото лято, та- от форума бяхме разбрали за едни бунгала в Равда и бяхме направили резервацията там и когато пристигнахме вече по- тъмно на мястото се оказа, че бунгалата, които бяха чудни на снимките в сайта са в окаяно състояние- счупени дограми, криви легла, изпокъсан балатум- въобще пълна мизерия, не исках кучета да пускам вътре, пак камо ли деца. Отказахме резервацията и тръгнахме уморени и зли по нощите да търсим къде да се настаним ние четиримата плюс песовете. Сами се сещате какво беше- уморени деца, нетърпеливи кучета, нощ и един куп хотели, неприемащи кучета. Накрая ни приютиха в един частен хотел в Поморие и изкарахме добре. Днес обзвънях няколко хотела от инфото във форума, които приемат с кучета, но в два или три ми казаха, че вече не приемат с животни, защото са скачали по леглата и оставили много косми. Сайта, който даде Ели наистина е много добър, но на мен лично не ми се показват никакви хотели в избраният от мен град- не знам дали само при мен или е нещо от сайта. Предполагам, нещата с течението на времето се променят и ако има някой свежа информация за хубави и чисти бунгала и вили, приемащи летовници с кучета, ще бъда благодарна, ако я сподели!

Потребителски аватар
eli i maxi
Потребител
Регистриран:нед фев 17, 2008 8:12 am

Мнение от eli i maxi » пон май 31, 2010 2:10 pm

При мен си работи.

Потребителски аватар
hrissito&buddy
Потребител
Регистриран:пон сеп 03, 2007 7:56 pm
Контакти:

Мнение от hrissito&buddy » пон май 31, 2010 2:52 pm

Ето тук изпробвано приемат с кучета. Снимки от престоя ни там през септември 2009 има в темата Freya's nine.

http://www.villaoasis.gr/

Atess
Потребител
Регистриран:вт апр 17, 2012 4:40 pm

Мнение от Atess » ср сеп 19, 2012 9:52 am

Този петък ние сме почивка и решихме да си направим разходка извън София.

http://www.planinata-bg.com/eng/indexen.html

Ще ходим там с Кара за една нощувка, защото в неделя искаме пак да я заведем на училище. Обадих се питах, даже и на сайта пише че допускат кучета.

Ще ви разкажем повече в Събота когато се приберем за условия и т.н а ако някой е бил може да сподели информация :)

Потребителски аватар
KraaaS
Потребител
Регистриран:пон сеп 26, 2011 3:58 pm

Мнение от KraaaS » ср сеп 19, 2012 12:58 pm

Аз след година опит мога да споделя, че специално нашите кучовци масово ги пускат по хотелите.
Звъняли сме на хотел в който не пише че приемат кучета, казваме колко е добър и че е голдън и до сега не са ни отказвали.
Така че много е важно да кажете породата, и хората са разбрани (е не всички де :))

Berta
Потребител
Регистриран:нед юли 22, 2012 2:59 pm

Мнение от Berta » съб окт 06, 2012 4:57 pm

Някои ходил ли е на боровец през лятото. Пускат ли с кучета на кабинката и искат ли билет за тях?

Потребителски аватар
KraaaS
Потребител
Регистриран:пон сеп 26, 2011 3:58 pm

Мнение от KraaaS » съб окт 06, 2012 5:08 pm

Доколкото помня Кили беше ходил в Ягода или Малина в Боровец.

http://www.hotels.bg/%D0%A5%D0%BE%D1%82 ... %BD%D0%B0/

Gryffindor
Потребител
Регистриран:вт май 26, 2009 3:59 pm

Мнение от Gryffindor » нед окт 07, 2012 12:24 am

Пускат, не искат, и на лифта са по-подготвени за реакциите на кучето от самите стопани на кучето :-)

Berta
Потребител

Мнение от Berta » пон окт 08, 2012 10:00 am

Благодаря за отговорите :)
Оказа се че лифта на Боровец сега е спрян и минахме на план Б - еко пътеката на Бели Искър.
На Берта и хареса - върви се покрай реката и се минава ту от едната, ту от другата страна на реката по мостчета. Кучинка доста поджапа, въпреки неудобния и каменист терен. Засега не се престрашава да плува, но водата определено я влече.

Berta
Потребител

Мнение от Berta » пет окт 26, 2012 11:42 am

А няма ли всъшност нещо законово по въпроса къде и как можеш да ходиш с куче? Изключвам улиците, защото знам че там е регламентирано - намордник и бла-бла!

Заключена