Имам проблем

За вселената и всичко останало
desi2010
Потребител
Регистриран:вт май 23, 2017 11:39 am
Имам проблем

Мнение от desi2010 » чет май 25, 2017 2:12 pm

Здравейте,имам женски голдън на 9 месеца от малка има проблеми с очите постоянно сълзят и под очичките има тъмни петна от сълзите. Водила съм я по различни ветеринари като съм получавала отговори от "нищо и няма" до "това е защото е козината й е бяла" (за пръв път пиша тук и не знам как да кача снимка за по нагледно да се види). Изписаха и капки Тобракулин,а след това и Макситрол, но ефект няма. Пробвах по съвет,който ми бяха дали вода с лайка измивам хубаво очите както и под тях,отново нищо.Вече не знам какво друго да пробвам,моля ако някой е имал подобен проблем и може да ми каже някакъв съвет.

Втория проблем за който искам да питам, като по малка се напишкваше насън оказа се че има хормонални проблеми,ветеринаря ни даде хормони които пиеше 10 дни,сега обаче не може да се разгони,пишка доста,души и мъжките кучета ходят след нея това продължава близо 2 седмици,но не е разгонена дали трябва да се дадат втори път хормони да пие или да изчакам?

Извинявам се за дългия пост,ще съм благодарна някой ако ми помогне.

Потребителски аватар
eli i maxi
Потребител
Регистриран:нед фев 17, 2008 8:12 am

Мнение от eli i maxi » нед юни 11, 2017 2:12 pm

Здравейте,

По въпроса с очите, препоръчвам д-р Савова, клиника Нова.

По другият въпрос, няма нужда да давате хормони за да предизвиквате разгонване. Има кучета, при които този момент настъпва за първи път на 13-14, дори и повече месеци.

Потребителски аватар
joro9
Потребител
Регистриран:пет дек 12, 2008 11:20 pm

Мнение от joro9 » ср юни 14, 2017 1:51 pm

Напишете от кое населено място сте. Така може да получите по-точен съвет към кой доктор/клиника да се обърнете. И ако може кажете с какво я храните?

Заключена