Варна-- златна среща ;)
november, явно не четеш достатъчно! можеш само да съжаляваш - минисрещата мина чудесно, макар и само с три злата! не ми се мисли какво ще е на голямята! Аз мисля, че неделя ще е удобно за всички и най-добре е наистина да се срещнем на пантеона - нали официално там е кучешката поляна. А после - я морето, я нещо друго - ще решим на място
Някой ако има работа или някакъв ангажимент в неделя да изрази желание за часа (кога да се съберем). Ако нямате претенции да пишем един час следобяд за да се знае. Днес завлякох още един голден от морската за срещата, но не знаех какво да кажа на хората. Ива, ти кога можеш да дойдеш например? Инкас, ти също от Русе . . . ?
- Ива Малджиева
- Потребител
- Регистриран:чет мар 22, 2007 4:34 pm
- Контакти:
Аз мога да дойда по всяко време.
Мисля,че ще е най-добре да е в следобедните часове. В неделя прогнозата е за доста топло време.
Към 17-18ч.? Да не е съвсем по горещото
Дайте да определим час и място още днес,за да има време всички желаещи да се подготвят
Пример- Неделя 02.04,в 17:30-18:00 на Пантеона?
Мисля,че ще е най-добре да е в следобедните часове. В неделя прогнозата е за доста топло време.
Към 17-18ч.? Да не е съвсем по горещото
Дайте да определим час и място още днес,за да има време всички желаещи да се подготвят
Пример- Неделя 02.04,в 17:30-18:00 на Пантеона?
- Abyss_Jack_Sparrow
- Потребител
- Регистриран:чет апр 15, 2010 9:43 pm