Реших, че е време да направя една темичка , в която да пускам снимки и разкази на случки от живота на моето диване!ще ми е изключително забавно да разказвам за всички глупости, които вър6и,а те са МНОГО

! Дано да ви накарам да се усмихнете докато разглеждате тази тема

! Така ще започна от вчера когато не знам как и на каво Рей се поряза(не е сериозно) и всички вкъщи решиха,че горкото куче сигурно страшно много страда(от драскотина) Промихме раната,намазахме я с... не съм сигурна с какво точно,но крачето беше старателно превързано, за да не се замърсява...

Кучето стоя с това нещо точно 30 минути след което най-безобразно го махна от себе си и го заряза на пода в кухнята

! Понеже се разбра че кученцето няма да може да стой с нещо на крачето,майка ми ме помоли да не го извеждам на обичайната му разходка,за да не се натоварвало момченцето...Хубаво,което означаваше, че аз трябва да му измисля някакво занимание в двора ! Специално заради Рейчо аз трябваше да си тръгна по-рано от училище,за да може да се приберa при него, и да му съберa ШИШАРКИ с които да си играе на двора!Та играта беше следната-аз мятам шишарки,Рей ги гони,захапва ги и ги скрива някъде,където аз да не мога ги намеря,а после чака хвърлянето на нова шишарка!След като шишарките,които са били в мен свършат започвам да ги търся,за да мога да му ги хвърлям отново! За тези които не знаят как да си играят когато са навън може да дадем идеи :
1) изкопайте дупка,но гледайте да се изцапате много,така де ако сте чисти разходката изобщо не е разходка!

2) след като сте вече изцапани може да направите стъпки там където баба ви(или някой друг от семейството) е изчистил час по-рано

3)ако някои ви спре да изядете кокичетата,които са поникнали последните дни,намерете нещо друго,което да погълнете-в нашия случаи дъвченето на шишарки, та те са почти полезни!

и накрая-заслужена почивка разбира се!

Може и да отидете при човека,които ви е наблюдавал докато сте правили всичко и да го накарате да ви поздрави за всичко, което сте направили!!!