Какво стана с календара на клуба за 2012 г?
Красене,
Благодаря за нормалната реакция на повдигнатата от мен дискусия. Радвам се че има поне един член на УС, който не реагира, като ощипан на поставените въпроси. Въпреки искрените ми и неколкократни уверения , че всичко казано от мен няма характер на обвинение, а е констатция на недостатъци, с цел да бъдат избегнати в бъдеще, се оказа че съм безсилна да спра устрема за сформиране на "отечествен фрон" от останалите членове на УС срещу случайния елемент дръзнал да анализира допуснати грешки /поне според мен/ при издаването на календара.
Много приказки се изприказваха за това как "начинът на поставяне" на въпросите ми бил неприемлив и как тонът ми бил "заядлив". Безсилна съм да убедя предубедени хора, че и " начинът" и "тона" обективно са изцяло в рамките на доброто възпитание. Може изказът и речникът ми да са малко по-колоритни от средно статистическите, но това не ги прави обществено неприемливи, дори и да се струват неприемливи за отделни лица, които може и да не са се сблъсквали с такъв словесен стил.
При всички случаи съжалявам, ако съм разбунила духовете в УС на клуба, но се надявам това да даде положителен ефект върху работата му в бъдеще и те моля, в качеството ти на председател на Ус на БГРК, на следващото заседание на УС да предадеш личните ми симпатии и поздрави до всички негови членове, с пожелания за успешна и ползотворна работа. И за повече толерантност към чуждото мнение.
Благодаря ти предварително.
P.S. Не се интересувам от подаяния под формата на безплатни календари. Просто питам има ли клуба политика за разпространението им и към кого могат да се обръщат лица които са извън кръга на членовете и искат да се сдобият с екземпляр. Ако такава практика няма ми кажи и аз тогава ще раздам екземплярите които ми предоставите, като на член, като държа да ги платя, ако не под формата на цена то поне под формата на дарение за дейността на клуба, заедно с плащането на членския внос. Това ще сторя с радост.
Благодаря за нормалната реакция на повдигнатата от мен дискусия. Радвам се че има поне един член на УС, който не реагира, като ощипан на поставените въпроси. Въпреки искрените ми и неколкократни уверения , че всичко казано от мен няма характер на обвинение, а е констатция на недостатъци, с цел да бъдат избегнати в бъдеще, се оказа че съм безсилна да спра устрема за сформиране на "отечествен фрон" от останалите членове на УС срещу случайния елемент дръзнал да анализира допуснати грешки /поне според мен/ при издаването на календара.
Много приказки се изприказваха за това как "начинът на поставяне" на въпросите ми бил неприемлив и как тонът ми бил "заядлив". Безсилна съм да убедя предубедени хора, че и " начинът" и "тона" обективно са изцяло в рамките на доброто възпитание. Може изказът и речникът ми да са малко по-колоритни от средно статистическите, но това не ги прави обществено неприемливи, дори и да се струват неприемливи за отделни лица, които може и да не са се сблъсквали с такъв словесен стил.
При всички случаи съжалявам, ако съм разбунила духовете в УС на клуба, но се надявам това да даде положителен ефект върху работата му в бъдеще и те моля, в качеството ти на председател на Ус на БГРК, на следващото заседание на УС да предадеш личните ми симпатии и поздрави до всички негови членове, с пожелания за успешна и ползотворна работа. И за повече толерантност към чуждото мнение.
Благодаря ти предварително.
P.S. Не се интересувам от подаяния под формата на безплатни календари. Просто питам има ли клуба политика за разпространението им и към кого могат да се обръщат лица които са извън кръга на членовете и искат да се сдобият с екземпляр. Ако такава практика няма ми кажи и аз тогава ще раздам екземплярите които ми предоставите, като на член, като държа да ги платя, ако не под формата на цена то поне под формата на дарение за дейността на клуба, заедно с плащането на членския внос. Това ще сторя с радост.
- Красен
- Председател на БГРК
- Регистриран:ср ное 09, 2005 4:38 am
Не мисля, че се е образувал някакъв "отечествен фронт". Грешки допуска всеки и УС не е имунизиран срещу това. Когато нещата се правят от ентусиасти (като нас), нормално е да има и недогледани неща. Всички работим в посока на това, те да се изчистват и нещата да са всеки път по-добри. И не казвам това, за да оправдавам себе си, или друг от УС.Mariella написа:Въпреки искрените ми и неколкократни уверения , че всичко казано от мен няма характер на обвинение, а е констатция на недостатъци, с цел да бъдат избегнати в бъдеще, се оказа че съм безсилна да спра устрема за сформиране на "отечествен фрон" от останалите членове на УС срещу случайния елемент дръзнал да анализира допуснати грешки /поне според мен/ при издаването на календара.
Да, ще им предам с удоволствие.Mariella написа:При всички случаи съжалявам, ако съм разбунила духовете в УС на клуба, но се надявам това да даде положителен ефект върху работата му в бъдеще и те моля, в качеството ти на председател на Ус на БГРК, на следващото заседание на УС да предадеш личните ми симпатии и поздрави до всички негови членове, с пожелания за успешна и ползотворна работа.

Нещо не сме се разбрали, не съм предлагал подаяния.Mariella написа:P.S. Не се интересувам от подаяния под формата на безплатни календари.
Минавах щастливо- небрежна из форума и изведнъж - драма.
Зачудих се нямат ли си хората друга работа и после си отговорих.
А това за логореята беше за мен и всички възрастни, които се заиграват със думите без да има нужда. Писах, бърсах, четох и видях че вече сте дали всички отговори на автора на произведението
Не е по темата- ще си изтрия постовете
Зачудих се нямат ли си хората друга работа и после си отговорих.
А това за логореята беше за мен и всички възрастни, които се заиграват със думите без да има нужда. Писах, бърсах, четох и видях че вече сте дали всички отговори на автора на произведението

Не е по темата- ще си изтрия постовете

Красене,Красен написа:Не разбрах...?yosarian написа:ИхааШоу а!?
Логореята е детската болест на неосъществения възрастен.
не се притеснявай приятелю. Всъщност не е трудно за разбиране, ако погледнеш теорията на Карен Хорни за коменсаторната роля на себе идеализацията.
Липсата на емпатия, склонността към високомерие и чувството за изключителна правота,са отличителна черта на нарцистичните разстройства.

Като се е отворила такава дискусия, аз да кажа, че по други причини съм разочарована от развитието на календара тази година. Много малко снимки видях, в личните теми на кучетата имаше много по-хубави и по-богат избор. Не казвам, че тези са лоши (има и хубави), може би е въпрос на вкус, но аз лично имам съвсем други фаворити (не говоря за моето куче, аз не снимам с нужното качество).
Късно е за такава дискусия, но според мен големите спорове около календара и новите условия за членство и само за една снимка са отблъснали много хора и са причина за по-слабия интерес- и откъм качване на снимки,и откъм гласуване.
С това не обвинявам никого (помня, че и аз участвах в един от споровете, тъй че ако вина, тя е споделена), само поставям въпрос за обмисляне.
Късно е за такава дискусия, но според мен големите спорове около календара и новите условия за членство и само за една снимка са отблъснали много хора и са причина за по-слабия интерес- и откъм качване на снимки,и откъм гласуване.
С това не обвинявам никого (помня, че и аз участвах в един от споровете, тъй че ако вина, тя е споделена), само поставям въпрос за обмисляне.
Като разгледах гласуванията от минали години мисля, че там няма особен спад. Относно снимките - и аз имам снимки с моето момиче, които ми харесват страшно много, но не са правени от мен или от член на семейството ми. Мисля, че всеки, който вярва, че може да допринесе за промени в регламента, трябва да изложи позицията си на ОС и тя да се подложи на коментар и гласуване.
Е значи съм с едни гърди напред- да дефинираш проблема е супер, а да го признаеш още по-Mariella написа:Радвам се, че съм била полезна. Но да се приеме диагнозата е само първа стъпка. Втората е да се пристъпи към лечение. Пожелавам успех в психоанализата.yosarian написа:А ти да видиш- именно! По- добре не бих се изразила за собственото си личностно разстройство

Не предполагах, че участвам в надпревара, но иначе напълно споделям виждането.yosarian написа:Е значи съм с едни гърди напред- да дефинираш проблема е супер, а да го признаеш още по-Mariella написа:Радвам се, че съм била полезна. Но да се приеме диагнозата е само първа стъпка. Втората е да се пристъпи към лечение. Пожелавам успех в психоанализата.yosarian написа:А ти да видиш- именно! По- добре не бих се изразила за собственото си личностно разстройство