Снимки на стопаните!

Снимки на вашите любимци
Потребителски аватар
Rodo
Потребител
Регистриран:нед апр 16, 2006 1:11 pm

Мнение от Rodo » пет май 19, 2006 2:57 pm

Разбивааааааш ме :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
nyoni
Потребител
Регистриран:ср фев 01, 2006 8:11 pm

Мнение от nyoni » пет май 19, 2006 2:58 pm

Данчо, късите панталонки ти стоят мнооооооооооооооого добре!
Предполага, че в шотландска поличка ще си неустоим!

freya
Потребител
Регистриран:вт ное 22, 2005 12:43 pm

Мнение от freya » пет май 19, 2006 4:54 pm

Ама що ми се смеете пък сега?! :?
Човек да не иде у Австрия с некои другари и куче. :?
С шотландска поличка също имам, ама ми дойде къса и нали не знам как да седя като жена, та ми виждат прашките и мъй срам! :oops:
Сериозно!
Фрея-Белята

Потребителски аватар
Василена
Потребител
Регистриран:чет фев 23, 2006 5:14 pm

Мнение от Василена » пет май 19, 2006 5:44 pm

Е това е! :D
Хм, хм и рефлекс от Фрея по краката имаш... Брей, това в студио ли се прави? Много е хубава, настроението е отлично, пък и защитена с All rights виждам...

freya
Потребител
Регистриран:вт ное 22, 2005 12:43 pm

Мнение от freya » пет май 19, 2006 7:27 pm

:D Да бе да! :D
В студио "Сточна Гара Ентъртейнмънт" разбира се! :D
Майтап да пада! :D :wink: :D
Моля, Администраторът да предупреди всички да не ме вземат насериозно, защото се обиждам!
Аз съм на принципа на цигуларя Найджъл Кенеди, който беше казал:
"Като свирим музика на умрели композитори, това не означава, че трябва да ходим облечени като за тяхното погребение!"
И пичът свири гениално, но по дънки на класически камерни концерти, когато всички наоколо са във фракове! :shock: :shock: :shock: :wink: Скандал!
Разбирай: "Като е сайт за кучета, това не означава, че не можем да се шегуваме"! То май само това ни остана! :roll:
Фрея-Белята
PS Хубаво се подсетих за Найджъл Кенеди, сега ще си го пусна с една чаша червено!

Потребителски аватар
Василена
Потребител

Мнение от Василена » съб май 20, 2006 12:35 pm

ех значи! Просто ми беше интересно как е направена и се сетих, че да речем в Созопол има едни смешни къщички, в които те обличат в каквито костюми имат и те снимат...Но понеже тук, както споменах, ми изглежда по-качествено и не се сдържах да не попитам 8)

Потребителски аватар
Василена
Потребител

Мнение от Василена » съб май 20, 2006 12:37 pm

Ех значи! Просто ми беше интересно как е направена и се сетих, че да речем в Созопол има едни смешни къщички, в които те обличат в каквито костюми имат и те снимат...Но понеже тук, както споменах, ми изглежда по-качествено и не се сдържах да не попитам 8)

Marini
Потребител
Регистриран:ср авг 16, 2006 1:44 pm

Мнение от Marini » вт ное 14, 2006 2:30 pm

ох, явно никой не се снима с кучето си, а всички снимат кучето само!
Ние имаме 1 снимка с Хара заедно:

Изображение

Ето ме и мен, Марина (обикновено не изглеждам точно така, но нямам друга снимка), завърших Софийския - Славянска филология, сега работя:
Изображение

На Харка татко й го няма, той е все в командировка, нямаме го и на снимки. А ето я и нея самата на плажа Липите, още неваксинирана с всички ваксини:

Изображение

И Харка по-голяма:
Изображение

И една смешна снимка, на която Хара се чувства страшно комфортно с обездвижителя ми за врат:
Изображение

Не мога да пропусна "братовчеда" Джетро, мое куче, но с друго местожителство:
Изображение

Тримата живеем в София, но не я обичаме, защото калпазанката почти няма къде да пишка, има много лоши хора (вкл. и деца), които се страхуват от нея и искат да я ритнат и много й се карат, че съществува на този свят :cry: а тя само иска да ги цунка, особено децата. Същото е и с повечето кучета, които я хапят, когато им досажда с намерението си за игра и тя все повече се страхува от другите кучета. Гледаме винаги да я водим извън София, в родните Смолян и Благоевград, дори на далечната стара къща в Синеморец, където баби и дядовци й се радват и тича на свобода с голдъните Ная и Боно (скоро ще сложа снимки на тези прекрасни, здрави, смели синеморски възпитаници, за да видите какви са им хубави козинките от морската вода и как им се отразява животът на открито). Ако някога оставаме в София, то е само за да посетим училището - някои вече ни познават с плашливата в началото Хара и Хара в края на урока, която не иска да си тръгне и тича към рекичката :P
Много си обичаме момичето, защото е умно, спокойно, не прави никакви бели и честичко си завира главичката в нечий скут да я погалим. Жалко, че за тази малка възраст трябваше да преживее одраскване в чревцата, силно преяждане в ранна детска възраст, от което насмалко да я загубим, скъсано лимфно каналче, което се събра в голяма торбичка в меките части на шийката,5 кърлежа-последния го вадихме днес и ларингит, инжекциите за който свършват в сряда. Тя също ни има много доверие и много слуша и много ни обича. Затова сме посветили цялото си лично време на нея-дяволитата принцеска, докато порасне и тя започне да се грижи за нас :D
Поздрави на всички!

Marini
Потребител
Регистриран:ср авг 16, 2006 1:44 pm

Мнение от Marini » вт ное 14, 2006 2:34 pm

О, не, съвсем не предвидих размера на снимките! Явно следващият път, когато ще прикачвам нещо, ще губя 3 пъти по три часа, вместо само три :roll: :shock: :lol:

Потребителски аватар
Чарли
Потребител
Регистриран:съб яну 28, 2006 8:14 pm
Контакти:

Мнение от Чарли » вт ное 14, 2006 2:44 pm

Пу, Пу, Пу!
Много Ви е сладичка.Дано оттук нататък да й се случват само весели и радостни неща.
Чаровница!

Потребителски аватар
Bell@
Потребител
Регистриран:нед фев 22, 2009 8:52 pm

Мнение от Bell@ » пон окт 12, 2009 6:31 pm

Ето ни и нас
Изображение
Казвам се Ивета на 14 години от Велико Търново. От април 2009година имам женско голдънче на име Белла Ето и една нейна снимка.
Изображение
Съжалявам,че снимките са малко стари
Последна промяна от Bell@ на вт окт 13, 2009 5:58 pm, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kara_ohara
Потребител
Регистриран:пон окт 05, 2009 7:05 am

Мнение от kara_ohara » вт окт 13, 2009 5:08 pm

ето ни и нас
това сам аз Яни :)
Изображение
Изображение
а това е мама Галя
Изображение

Потребителски аватар
borisg
Потребител
Регистриран:вт яну 05, 2010 6:37 pm
Контакти:

Мнение от borisg » пет яну 29, 2010 1:44 pm

Ето ни двамата първият ден заедно :))))))))

Изображение

Тук е бате Бо около една година по-млад :lol:
Изображение

Изображение

..... и така нататък... http://www.facebook.com/?ref=logo&v=wal ... 1177810874
не знам дали ще го отворите...

Потребителски аватар
Inna
Потребител
Регистриран:вт сеп 29, 2009 1:09 pm

Мнение от Inna » вт мар 09, 2010 4:00 pm

Това съм аз Инна:
Изображение

а тук съм с Алис:
Изображение

Edit: Чак сега виждам колко много си е оплезила езика на снимката :lol:

Потребителски аватар
Lilito
Потребител
Регистриран:пон апр 12, 2010 5:55 pm

Мнение от Lilito » чет апр 15, 2010 8:31 pm

Ето ни и нас-Рико и Лили,живеем в Несебър,аз съм от Мездра,Рико от София,но тук е много спокойно и на нас това ни харесва!Ето и снимки,ако успея да ги кача разбира се :wink: ИзображениеИзображениеИзображение

Заключена