Календар 2010

Снимки на вашите любимци
Потребителски аватар
buddygold
Потребител
Регистриран:нед сеп 07, 2008 7:52 am

Мнение от buddygold » вт ное 17, 2009 11:12 am

Искам да попитам аз мога ли да си поръчам календар ,когато стане готов ? Понеже нямам голдън вече . Извинявам се ако не е тук мястото на въпроса ,и благодаря предварително за отговора .

Потребителски аватар
Melina
Потребител
Регистриран:ср мар 19, 2008 1:35 pm

Мнение от Melina » вт ное 17, 2009 6:40 pm

Тъй като имаше негодувание от някои страни, искам да помоля Дани (Danyna) да ми каже кои точно снимки са правени от Петър, за да го имам предвид при конкурса. Реално погледнато, това ощетяваше единствено тях в случай, че тяхна снимка победи в конкурса, но щом се държи...ще ги разделя!

Снимките 1,2 и 3 в категория "Изложби" за септември месец от сега нататък се считат към акаунта Петър Павлов, а не Danyna. Дани, други има ли? :D

П.П. Освен това снимка 12 в Изложби се причислява към акаунта Natmihneva, като автор на снимката. Същото важи и за снимка 23 в Смешни снимки с голдъни.

Потребителски аватар
Danyna
Потребител
Регистриран:ср май 07, 2008 1:31 pm

Мнение от Danyna » вт ное 17, 2009 6:58 pm

Не Мели, други няма. Благодаря!

Потребителски аватар
mi6eto_i_ashley
Потребител
Регистриран:вт ное 22, 2005 10:52 am
Контакти:

Мнение от mi6eto_i_ashley » вт ное 17, 2009 7:39 pm

Нека да има само по една снимка на куче (от спечелилите), за да има 12 различни кучета на календара, а не 3 които се повтарят...

Потребителски аватар
Melina
Потребител

Мнение от Melina » вт ное 17, 2009 7:56 pm

Ъм...мили съфорумци...както казах в началото:
С участието си в инициативата, всеки изказва съгласието си с горепосочените условия и всякакви по-нататъшни "сръдни", подобни на съпътстващите миналогодишните календари, ще бъдат абсолютно пренебрегвани Wink В крайна сметка - всеки потребител има право на глас и участие и преценява как ще си ги използва.
Според мен пък има доста снимки, чиято фотографска стойност е под всякаква критика и посмъртно не бих ги сложила в календар, ама не съм седнала да се правя на жури и да трия наред според критериите ми. Тогава щяха да си заминат едно 60-70% от снимките, но все пак никой от участващите не е задължен да е професионалист.
Разчитам на вкуса на гласуващите, за да не гледам естетически неиздържани снимки на стената в дома си.

Та...идеята ми е, че винаги ще има недоволни, това е ясно. Всеки обаче е грамотен, може да чете и не беше нужно да се чака да се пуснат анкетите, за да почнат мрънканията.

Като не ви устройва...ами тогава кажете - няма да има календар просто! Или всеки да си напечати един с неговото си куче.

Правилата НЯМА да се променят и никакви корекции няма да се правят. Ако тръгна сега да променям всичко...къде ще му излезе краят?!

Хайде сега, стига "Ама не е ли по-добре така...", ами се вземете в ръце и гласувайте за хубавите снимки! :D

GARY
Потребител
Регистриран:ср сеп 23, 2009 3:46 pm

Мнение от GARY » вт ное 17, 2009 8:36 pm

Искам да попитам след като е готов календара как мога да се сдобия и аз с един?

Потребителски аватар
Melina
Потребител

Мнение от Melina » вт ное 17, 2009 8:43 pm

Начинът на разпространение и условията още не са уточнени, или поне аз не го знам. Като разбера, ще пиша :D

Valia & Kara
Потребител
Регистриран:съб ное 19, 2005 2:08 pm
Контакти:

Мнение от Valia & Kara » ср ное 18, 2009 9:33 am

офф-топик:
Явно само мен ме дразни, но дали ще може големите аватари, които ужасно разтягат форума, да бъдат намалени? Например този:
http://s39.radikal.ru/i083/0911/97/de566611fd8d.jpg

Потребителски аватар
stanislava
Потребител
Регистриран:съб ное 01, 2008 9:59 pm

Мнение от stanislava » ср ное 18, 2009 2:06 pm

ох, извинявам се много, сигурно само аз не съм разбрала... ама как точно става гласуването? (в смисъл технически) ... :oops:

Потребителски аватар
Melina
Потребител

Мнение от Melina » ср ное 18, 2009 2:12 pm

Стаси, влизаш във всяка анкета за месеците и гледаш снимките. Всяка си има номерация (Снимка 1, Снимка 2...и тн) и после гледаш най-отгоре, където избираш тази, която ти е харесала и натискаш гласувай :D

Потребителски аватар
stanislava
Потребител
Регистриран:съб ное 01, 2008 9:59 pm

Мнение от stanislava » ср ное 18, 2009 2:17 pm

о, боже! аз досега явно съм гледала темата без да се усетя, че не съм логната и ми излизат едни проценти с резултати от анкетата, но никакъв такъв бутон гласувай... викам си ... сигурно на лични гласуват хората, а Мели само обобщава... та така хубаво щях да ти оспамя пощенската кутия! добре че питах, срам не срам :)
благодаря ти! :D

Потребителски аватар
Veneta_Atanasova
Потребител
Регистриран:съб яну 10, 2009 8:07 pm

Мнение от Veneta_Atanasova » ср ное 18, 2009 5:52 pm

mi6eto_i_ashley написа:Нека да има само по една снимка на куче (от спечелилите), за да има 12 различни кучета на календара, а не 3 които се повтарят...
Мише, в правилата за календара доста ясно и точно е посочено как се процедира, ако снимките на един автор бъдат избрани за два или повече месеци: :wink:
- в случай, че се печели в повече от една категория, победителят избира коя снимка да участва, а другият месец се заема от втория в класирането

Потребителски аватар
goldroks
Потребител
Регистриран:съб ное 03, 2007 5:44 pm

Мнение от goldroks » ср ное 18, 2009 6:50 pm

Veneta_Atanasova написа:
mi6eto_i_ashley написа:Нека да има само по една снимка на куче (от спечелилите), за да има 12 различни кучета на календара, а не 3 които се повтарят...
Мише, в правилата за календара доста ясно и точно е посочено как се процедира, ако снимките на един автор бъдат избрани за два или повече месеци: :wink:
- в случай, че се печели в повече от една категория, победителят избира коя снимка да участва, а другият месец се заема от втория в класирането
Не, тук става въпрос по-скоро когато няколко потребителя участват със снимки на едно и също куче. :wink:

Потребителски аватар
hrissito&buddy
Потребител
Регистриран:пон сеп 03, 2007 7:56 pm
Контакти:

Мнение от hrissito&buddy » ср ное 18, 2009 7:18 pm

Примаме, че всеки, който е пратил снимки, е съгласен с "Общите условия на договора", така да се каже. Ако някой не е съгласен с приетите правила, нека да даде предложения за обсъждане, които обаче могат да влезат в сила едва за СЛЕДВАЩИЯ календар.

По въпроса само по една снимка на куче да участва, аз лично не я намирам за приложима и правилна.
Ако има общи снимки - от изложби, игри на поляната и т.н. - какво правим? Някой примерно е щракнал играта на Арти с Ашли или на Бъди с Алдо, да речем, и това ще означава, че нито един от двамата няма да може да спечели в друга категория самостоятелно.
Да не говорим пък, че в дадени пози е трудно да ги разпознаем :wink:

Много по-лесно е "Една снимка от потребител". Едва ли ще има много потребители да снимат едно и също куче, така че рискът да гледаме едно куче на всички снимки е сведен до минимум.

Потребителски аватар
korneliq
Потребител
Регистриран:пет май 08, 2009 3:19 pm

Мнение от korneliq » чет ное 19, 2009 4:34 pm

Ох, толкова много страхотни снимки, че не знам как успях да избера...

Дано да има после календари за всички, че иначе тогава ще видите какво значи сръдня :lol:

Браво на Мелина за организацията :) Кога ще излязат окончателните резултати?

Заключена