Календар 2010
Тъй като имаше негодувание от някои страни, искам да помоля Дани (Danyna) да ми каже кои точно снимки са правени от Петър, за да го имам предвид при конкурса. Реално погледнато, това ощетяваше единствено тях в случай, че тяхна снимка победи в конкурса, но щом се държи...ще ги разделя!
Снимките 1,2 и 3 в категория "Изложби" за септември месец от сега нататък се считат към акаунта Петър Павлов, а не Danyna. Дани, други има ли?
П.П. Освен това снимка 12 в Изложби се причислява към акаунта Natmihneva, като автор на снимката. Същото важи и за снимка 23 в Смешни снимки с голдъни.
Снимките 1,2 и 3 в категория "Изложби" за септември месец от сега нататък се считат към акаунта Петър Павлов, а не Danyna. Дани, други има ли?

П.П. Освен това снимка 12 в Изложби се причислява към акаунта Natmihneva, като автор на снимката. Същото важи и за снимка 23 в Смешни снимки с голдъни.
- mi6eto_i_ashley
- Потребител
- Регистриран:вт ное 22, 2005 10:52 am
- Контакти:
Ъм...мили съфорумци...както казах в началото:
Разчитам на вкуса на гласуващите, за да не гледам естетически неиздържани снимки на стената в дома си.
Та...идеята ми е, че винаги ще има недоволни, това е ясно. Всеки обаче е грамотен, може да чете и не беше нужно да се чака да се пуснат анкетите, за да почнат мрънканията.
Като не ви устройва...ами тогава кажете - няма да има календар просто! Или всеки да си напечати един с неговото си куче.
Правилата НЯМА да се променят и никакви корекции няма да се правят. Ако тръгна сега да променям всичко...къде ще му излезе краят?!
Хайде сега, стига "Ама не е ли по-добре така...", ами се вземете в ръце и гласувайте за хубавите снимки!
Според мен пък има доста снимки, чиято фотографска стойност е под всякаква критика и посмъртно не бих ги сложила в календар, ама не съм седнала да се правя на жури и да трия наред според критериите ми. Тогава щяха да си заминат едно 60-70% от снимките, но все пак никой от участващите не е задължен да е професионалист.С участието си в инициативата, всеки изказва съгласието си с горепосочените условия и всякакви по-нататъшни "сръдни", подобни на съпътстващите миналогодишните календари, ще бъдат абсолютно пренебрегвани Wink В крайна сметка - всеки потребител има право на глас и участие и преценява как ще си ги използва.
Разчитам на вкуса на гласуващите, за да не гледам естетически неиздържани снимки на стената в дома си.
Та...идеята ми е, че винаги ще има недоволни, това е ясно. Всеки обаче е грамотен, може да чете и не беше нужно да се чака да се пуснат анкетите, за да почнат мрънканията.
Като не ви устройва...ами тогава кажете - няма да има календар просто! Или всеки да си напечати един с неговото си куче.
Правилата НЯМА да се променят и никакви корекции няма да се правят. Ако тръгна сега да променям всичко...къде ще му излезе краят?!
Хайде сега, стига "Ама не е ли по-добре така...", ами се вземете в ръце и гласувайте за хубавите снимки!

-
- Потребител
- Регистриран:съб ное 19, 2005 2:08 pm
- Контакти:
офф-топик:
Явно само мен ме дразни, но дали ще може големите аватари, които ужасно разтягат форума, да бъдат намалени? Например този:
http://s39.radikal.ru/i083/0911/97/de566611fd8d.jpg
Явно само мен ме дразни, но дали ще може големите аватари, които ужасно разтягат форума, да бъдат намалени? Например този:
http://s39.radikal.ru/i083/0911/97/de566611fd8d.jpg
- stanislava
- Потребител
- Регистриран:съб ное 01, 2008 9:59 pm
- stanislava
- Потребител
- Регистриран:съб ное 01, 2008 9:59 pm
о, боже! аз досега явно съм гледала темата без да се усетя, че не съм логната и ми излизат едни проценти с резултати от анкетата, но никакъв такъв бутон гласувай... викам си ... сигурно на лични гласуват хората, а Мели само обобщава... та така хубаво щях да ти оспамя пощенската кутия! добре че питах, срам не срам 
благодаря ти!

благодаря ти!

- Veneta_Atanasova
- Потребител
- Регистриран:съб яну 10, 2009 8:07 pm
Мише, в правилата за календара доста ясно и точно е посочено как се процедира, ако снимките на един автор бъдат избрани за два или повече месеци:mi6eto_i_ashley написа:Нека да има само по една снимка на куче (от спечелилите), за да има 12 различни кучета на календара, а не 3 които се повтарят...

- в случай, че се печели в повече от една категория, победителят избира коя снимка да участва, а другият месец се заема от втория в класирането
Не, тук става въпрос по-скоро когато няколко потребителя участват със снимки на едно и също куче.Veneta_Atanasova написа:Мише, в правилата за календара доста ясно и точно е посочено как се процедира, ако снимките на един автор бъдат избрани за два или повече месеци:mi6eto_i_ashley написа:Нека да има само по една снимка на куче (от спечелилите), за да има 12 различни кучета на календара, а не 3 които се повтарят...![]()
- в случай, че се печели в повече от една категория, победителят избира коя снимка да участва, а другият месец се заема от втория в класирането

- hrissito&buddy
- Потребител
- Регистриран:пон сеп 03, 2007 7:56 pm
- Контакти:
Примаме, че всеки, който е пратил снимки, е съгласен с "Общите условия на договора", така да се каже. Ако някой не е съгласен с приетите правила, нека да даде предложения за обсъждане, които обаче могат да влезат в сила едва за СЛЕДВАЩИЯ календар.
По въпроса само по една снимка на куче да участва, аз лично не я намирам за приложима и правилна.
Ако има общи снимки - от изложби, игри на поляната и т.н. - какво правим? Някой примерно е щракнал играта на Арти с Ашли или на Бъди с Алдо, да речем, и това ще означава, че нито един от двамата няма да може да спечели в друга категория самостоятелно.
Да не говорим пък, че в дадени пози е трудно да ги разпознаем
Много по-лесно е "Една снимка от потребител". Едва ли ще има много потребители да снимат едно и също куче, така че рискът да гледаме едно куче на всички снимки е сведен до минимум.
По въпроса само по една снимка на куче да участва, аз лично не я намирам за приложима и правилна.
Ако има общи снимки - от изложби, игри на поляната и т.н. - какво правим? Някой примерно е щракнал играта на Арти с Ашли или на Бъди с Алдо, да речем, и това ще означава, че нито един от двамата няма да може да спечели в друга категория самостоятелно.
Да не говорим пък, че в дадени пози е трудно да ги разпознаем

Много по-лесно е "Една снимка от потребител". Едва ли ще има много потребители да снимат едно и също куче, така че рискът да гледаме едно куче на всички снимки е сведен до минимум.