с огромно удоволствие ви представяме Оливър ( Стоун
Ето няколко снимки за начало:
Родителите:

На 2 дни:

Почти на месец:

На 7 седмици:

Скоро ще имаме снимки и от новия му дом в София.
--------------------------------
Сега започвам в въпросите, предупреждавам
След като изчетох няколко пъти почти целия форум (от тук всъщност разбрах и за развъдчика) получих невероятно много полезна информация: как да се подготви домът, хранене, отглеждане, възпитание и т.н.
Информацията, която се намира в този форум е наистина абсолютно достатъчна, за да може всеки съвестен стопанин да се научи как да се грижи за новия член на семейството си. Разбира се, най-удачният вариант е училище, а доколкото разбирам към момента няма организирано подобно. Ние живеем близо до лифта на Симеоново, но всъщност всяка точка в София би била удачна, дори и да не е организирано училище, а само срещи, разходки и консултации с вас, по-опитните, би ни било безкрайно полезно. Става въпрос за м. Януари 2014, когато ще можем да излизаме след 3-тата ваксина.
Накратко, ще се радвам да се запознаем лично възможно най-скоро
Другата ми молба е за препоръка за ветеринар. Четох за доктора в Люлин, както и клиниките "Син кръст" и "Централна ветеринарна клиника", и доста други, които обаче са преди доста време и не съм сигурен за тяхната актуалност. Накратко, можете ли да ми препоръчате доктор в София, който да се грижи с любов и отговорност за Оливър и чийто приоритет би бил здравето на кучето, а не финансовото ми състояние?
Благодаря предварително