Много съм щастлива да ви споделя нашата радост, която е подаръкът ни по случай Нова Година! В тоз един момент лежи редом до мен и ми хапе ръката, с която искам да пиша

Когато бяхме в развъдник Uber den Wolken, за да си вземем Мей, се влюбих в едно от кучетата им CH Ritzilyn Passing Glance, обожавам я, за мен тя е моят идеал. Когато разбрах, че ще има бебета за последен път, просто спрях да мисля и започнах да действам. Този път трябваше да чакам, ако има четвърто женско бебе

Гланс роди осем бебета, от които шест женски и две мъжки

След това трябваше да чакаме бебетата да станат на седем и половина седмици, за да се разбере кое е нашето момиче и да научим нейното име. Нямаше как да си я вземем преди нова година, защото правилата там са безкомпромисни - не по-рано от осмата седмица и така на 04-01-2012 година стегнах преносимата клетка и тръгнах. Полет от София-Франкфурт, Франкфурт-Хамбург, на летището ме чакаше Геше и моята малка Тинтин

, после Хамбург-Виена, Виена-София. Бебето беше супер послушно, не каза и гък в самолета, всички по митниците ахкаха и охкаха, като я изкарвах от клетката, беше си истинско удоволствие

Днес вече и двете сме в кондиция да се представим подобаващо и със снимки, и с думи. За съжаление ми се е повредила картата на фотоапарата и сега няма да мога да ви пусна снимки от днес, а ще ви покажа тези, с които я представиха и на мен в 7, 5 седмици. И така - "Take A Glance über den Wolken" 7,5 weeks с баща CH Gildas Baryhsnikov и майка CH Ritzilyn Passing Glance - Нашата ТИНТИН!
Линк към родословието на мъника -
http://www.u-d-wolken.de/en/golden-retr ... er-welpen/
Поздрави на всички, утре повече снимки
Господин Председателю, отново хиляди благодарности за търпението и съветите!