Take A Glance uber den Wolken
- Jolly Rodger
- Потребител
- Регистриран:вт яну 25, 2011 9:28 pm
-
- Потребител
- Регистриран:чет май 08, 2008 4:01 pm
Няма да се прескача вече, ще правя надстройка. Който ще прескача има един месец докато разработвам конструктивния проект.gvpekov написа:ААААА това е нов момент с оградата, ще ти водим Рик за обучениеПредвид броя на мацките по-скоро ще прескочи заради някое момиче не заради топката , но важен е резултата не какво го провокира
- Jolly Rodger
- Потребител
То и берлинската стена не спря стремежа към свобода на волните духовеПетър Павлов написа:Няма да се прескача вече, ще правя надстройка. Който ще прескача има един месец докато разработвам конструктивния проект.gvpekov написа:ААААА това е нов момент с оградата, ще ти водим Рик за обучениеПредвид броя на мацките по-скоро ще прескочи заради някое момиче не заради топката , но важен е резултата не какво го провокира

Тунели, безмоторни самолети ...
Тинтин има с какво да се похвали
, а ние сме супер щастливи, макар преживяването по ренгеновите снимки да не ми е от най-любимите неща, но здравето преди всичко. И така състояние на тазобедрените стави дясна - 0 добра, лява 0 отлична, лакътни - дясна 0, лява 0, очи чисти! За втора поредна година ходим в Стара Загора и мога да споделя, ако някой се е запътил на там, че задължително се проверяват чиповете, много внимателни са с кучетата и документите, които попълват, за да не станат грешки. Ние участвахме в снимки и прегледи на очите, като обясняват подробно как и какво. Тръгваш си с наръч документи и със снимки на CD на всички стави, като във всяка фигурира номера на чипа на кучето. Ренгеновите снимки се чатат и измерват от специалист, за което е най-добре, за да не се проточва в дни чакането на документите и мнението на спеца, да се вземе предварителен час на телефона на регистратурата. И така ние сме много доволни, че момичето ни е здраво!лллллл

Благодарим! Ще внеса още малко информация по повод на ренгеновите снимки и документите за тях. Тъй като документите, които излизат от Ветеринарно-медицински факултет в Стара Загора са на български език и тъй като на мен, и от развъдник Uber den Wolken, и от Kapplandet`s Kennel ми искаха да им изпратя резултатите, за да ги изпратят към техните федерации, ми стана ясно, че те може да свършат работа, но може и да не свършат... Обадих се в клиника "Син Кръст" и от там ми казаха, че могат да ми издадат документ, който всички познаваме и е установен от FCI като образец, на базата на направените снимки от факултета в Стара Загора. Д-р Георгиев ще си даде оценката и това ще струва 100 лв. Пиша това пояснение, в случай, че някой реши да получи документ от Син Кръст, а е снимал кучето си в Стара Загора, нека е ясно, че няма нужда да го приспива отново.
- Jolly Rodger
- Потребител