Голдънът с "уникалното" име Голди :)
Новогодишно сме му подготвили 6-7 дни на една вила с огромна градина, само за него, без цветя, или каквито и да е било посеви 
п.с. Наистина доста си попътува тоя рижавия. Жена ми за 10 г. не можа да ме накара да шофирам бавно, откакво сме с Голд, не помня да съм вдигал повече от 110 на магистрала....
п.с. Наистина доста си попътува тоя рижавия. Жена ми за 10 г. не можа да ме накара да шофирам бавно, откакво сме с Голд, не помня да съм вдигал повече от 110 на магистрала....
Малко снимки от поредно пътуване на Голд
Цял ден работих, и той реши че ми е достатъчно работата и трябва да му обърна внимание

Както писах преди, заведохме го на една страхотна вила в село близо до Нови Пазар

Градината беше голяма и Голди беше навън по 6-7 часа на ден. През около 30-40 мин се появяваше на прозореца и след това дим да го няма
След няколко дни в градината, решихме да покорим един връх- "баира"

Както на всяко пътуване, не пропуснахме да го разходим на някоя крайпътна поляна

Цял ден работих, и той реши че ми е достатъчно работата и трябва да му обърна внимание
Както писах преди, заведохме го на една страхотна вила в село близо до Нови Пазар
Градината беше голяма и Голди беше навън по 6-7 часа на ден. През около 30-40 мин се появяваше на прозореца и след това дим да го няма
След няколко дни в градината, решихме да покорим един връх- "баира"
Както на всяко пътуване, не пропуснахме да го разходим на някоя крайпътна поляна
Снощи ми дадоха малко от морските снимки
https://picasaweb.google.com/1155498510 ... gc_cu-f7Hw
едит: предния пост имаше проблем с линка.
https://picasaweb.google.com/1155498510 ... gc_cu-f7Hw
едит: предния пост имаше проблем с линка.
- Jolly Rodger
- Потребител
- Регистриран:вт яну 25, 2011 9:28 pm
След 3 месечна пауза, да пусна някоя друга снимка.
Предната събота открихме BBQ сезона с ходене на BBQ горичката, между Бистрица и Железница
Рекичка, горичка, поляна... какво повече му трябва на едно куче

... и една наградка за добро държание

...героят е уморен

При нас нищо друго ново, само където Голди е почнал много да слуша (да чукна на дърво
)
Предната събота открихме BBQ сезона с ходене на BBQ горичката, между Бистрица и Железница
Рекичка, горичка, поляна... какво повече му трябва на едно куче

... и една наградка за добро държание

...героят е уморен

При нас нищо друго ново, само където Голди е почнал много да слуша (да чукна на дърво
Уикенда направихме първото плуване за сезона.
6 часа на яз. Слаковци, как не се умори това куче не можах да разбера

Вече му стана навик, след язовир да се прибира с нарязани възглавнички на лапичките... Предното плуване беше с предна лапа, вчерашното- предна и задна... сигурно следващото ще е с 3 нарязани...
6 часа на яз. Слаковци, как не се умори това куче не можах да разбера

Вече му стана навик, след язовир да се прибира с нарязани възглавнички на лапичките... Предното плуване беше с предна лапа, вчерашното- предна и задна... сигурно следващото ще е с 3 нарязани...
- marina kojuharova
- Потребител
- Регистриран:вт яну 20, 2009 3:39 pm