OFF: И моля, хора, не завиждайте за снега, тук 3 дни нямахме ток и по пътя се пързулкаме
Charm Step Silver Flame
Така е, изведнъж много бързо се оформиDessi199 написа:Малката Флейм сякаш изведнъж порасна и стана прекрасна млада дама!
Голяма е бандитка и се опасявам, че сме я разглезили. Покрай празниците си бях повече вкъщи и тя се научи да отваря всички врати у нас, за да ме достига да си играем и да се галим. Сега връхлита нахилена и толкова щастлива, че мен ме напушва смях и ми е много трудно да и се карам
И Флейм има с какво да се похвали от изминалия изложбен уикенд:
18 февруари - CAC, CACIB, съдия: Вихра Григорова;
19 февруари - CAC, CACIB, BOB, BOG II, съдия: Георги Христозов;
Малкото ми момиче е вече шампион на България!
Ето и какво каза за нея съдия Григорова:
"Красива, елегантна, хубав формат. Изящна глава. Мощни кости, компактни лапи. Добре поставена опашка и коректни движения."

Бяха приятни изложби с много приятели
. А "изящната глава" беше солидно нацелувана за успеха
. Поздрави от нас.
18 февруари - CAC, CACIB, съдия: Вихра Григорова;
19 февруари - CAC, CACIB, BOB, BOG II, съдия: Георги Христозов;
Малкото ми момиче е вече шампион на България!
Ето и какво каза за нея съдия Григорова:
"Красива, елегантна, хубав формат. Изящна глава. Мощни кости, компактни лапи. Добре поставена опашка и коректни движения."

Бяха приятни изложби с много приятели
Надявам се да не прозвучи високомерно, но аз откривам голяма прилика между моето момиче Флейм и нейния дядо, прочутият Siatham Raynor.
Реших да проверя дали не си въобразявам като попитам какво мисли по въпроса собственикът на кучето - Børge Espeland от норвежкия развъдник Zenanas.
Ето и превод на любезния отговор на г-н Espeland:
"Здравей, Веси,
твоето момиче определно много прилича на своя дядо! Както като тип, така и като пропорции. Надявам се тя да има същия мек и нежен темперамент, както и неговите великолепни движения. Рейнър ни липсва ужасно много. Аз имам дъщеря, внучка и правнучка от него - Nelly, Connie и Emma. Те всички са родени шампиони благодарение на него и имат чудесен характер и жизнерадостност.
Грижи се добре за твоето момиче. Пожелавам ти от сърце да имаш от нея в развъдника си хубави кученца и велики резултати за в бъдеще!
С уважение, Børge"

От ляво: Charm Step Silver Flame; от дясно: Siatham Raynor
А вие намирате ли прилика?
Рейнър е английско куче, родено през 1996 г. в развъдник Siatham.
Животът на четириногите ни приятели е твърде кратък. Но някои от тях оставят следа и продължават да живеят чрез поколението, което създават.
Гордея се с моята Флейм не защото прилича на някого, а защото е пипичен и прекрасен представител на любимата ми порода и защото е първото куче, развъдено и отгледано в моя развъдник от мен самата. Знам, че ме чака още много труд, но Флейм и нейните братчета и сестри от Silver кучилото ме карат да мисля, че съм на прав път
Поздрави на всички!
Реших да проверя дали не си въобразявам като попитам какво мисли по въпроса собственикът на кучето - Børge Espeland от норвежкия развъдник Zenanas.
Ето и превод на любезния отговор на г-н Espeland:
"Здравей, Веси,
твоето момиче определно много прилича на своя дядо! Както като тип, така и като пропорции. Надявам се тя да има същия мек и нежен темперамент, както и неговите великолепни движения. Рейнър ни липсва ужасно много. Аз имам дъщеря, внучка и правнучка от него - Nelly, Connie и Emma. Те всички са родени шампиони благодарение на него и имат чудесен характер и жизнерадостност.
Грижи се добре за твоето момиче. Пожелавам ти от сърце да имаш от нея в развъдника си хубави кученца и велики резултати за в бъдеще!
С уважение, Børge"

От ляво: Charm Step Silver Flame; от дясно: Siatham Raynor
А вие намирате ли прилика?
Рейнър е английско куче, родено през 1996 г. в развъдник Siatham.
Животът на четириногите ни приятели е твърде кратък. Но някои от тях оставят следа и продължават да живеят чрез поколението, което създават.
Гордея се с моята Флейм не защото прилича на някого, а защото е пипичен и прекрасен представител на любимата ми порода и защото е първото куче, развъдено и отгледано в моя развъдник от мен самата. Знам, че ме чака още много труд, но Флейм и нейните братчета и сестри от Silver кучилото ме карат да мисля, че съм на прав път
Поздрави на всички!
- marina kojuharova
- Потребител
- Регистриран:вт яну 20, 2009 3:39 pm