Timeless Music Of Clear Passion - Фрея
ами резултатите са - много перспективен и всичко останало - много добро - включително и "движение в ринга", което мен лично ме изненада, все пак излизаме извън къщи само от седмица. За "BIS baby" не знам на кое място сме, защото обявиха само първото, за съжаление. Но важното е, че на Фрея много и хареса цялята процедура и се чувстваше чудесно.
- mi6eto_i_ashley
- Потребител
- Регистриран:вт ное 22, 2005 10:52 am
- Контакти:
Здравейте отново и от нас! Ние във Варна добре оползотворяваме пролетните дни и с малкия Реджи (по-малък е от нас с цял един месец!) ходихме на дъ-ъ-лга разходка в Морската градина и за пръв път видяхме морето! Ето малко снимки
първо поиграхме в тревата:

личи си кой е по-голям

това голямо нещо заслужава да му застанеш в стойка

пак игра

и още игра

и още...

дали да се престрашим?

който иска да влиза!!! аз предпочитам да играя с големите!

и естествено - без дупка в пясъка не може

от нас това е за сега! като се престрашим да влезем в морето, ще се похвалим

първо поиграхме в тревата:

личи си кой е по-голям

това голямо нещо заслужава да му застанеш в стойка

пак игра

и още игра

и още...

дали да се престрашим?

който иска да влиза!!! аз предпочитам да играя с големите!

и естествено - без дупка в пясъка не може

от нас това е за сега! като се престрашим да влезем в морето, ще се похвалим

- Ива Малджиева
- Потребител
- Регистриран:чет мар 22, 2007 4:34 pm
- Контакти:
Най-после намерих време да се отчетем и ние с Фрея за представянето ни в Стара Загора! Останахме втори след прекрасната Рея, и то съвсем заслужено, след като се провлачихме през ринга в търсене на изпаднали гранули...

но оценките, които получихме са чудесни и аз съм много доволна! А най-доволна съм от първото изречение в оценителния лист: "Super very happy puppy" - какво повече мога да искам - щом тя е щастлива, аз съм три пъти повече!

но оценките, които получихме са чудесни и аз съм много доволна! А най-доволна съм от първото изречение в оценителния лист: "Super very happy puppy" - какво повече мога да искам - щом тя е щастлива, аз съм три пъти повече!

Както напомни Дани - време е да се похвалим и ние! Първо с резултатите ни от Шкорпилавци! През двата дни в които участвахме малката госпожица получи оценки "много перспективен" и "най-красиво бебе". Като за последни бебешки изложби не е зле
Ето и кадри от събитието:

Освен това днес навършваме шест месеца и вече не сме бебе! Да ми е жива и здрава и все така прекрасна!

Ето и кадри от събитието:

Освен това днес навършваме шест месеца и вече не сме бебе! Да ми е жива и здрава и все така прекрасна!

Браво на бебе Фрея и честити 6 месеца, мойта тогава почна да проявява характер и непослушание
Иначе как бяха изложбите, изглежда спокойно и като ти гледам номерата ти май не е имало много кучета.
Важното е Фрея да свиква с целия панаир, а и ти да притръпнеш на изнервеността (опитвам се да се изразя меко, който е бил на изложба знае каква е обстановката обикновено) на половината участници.
Надявам се август да се засечем по морето

Важното е Фрея да свиква с целия панаир, а и ти да притръпнеш на изнервеността (опитвам се да се изразя меко, който е бил на изложба знае каква е обстановката обикновено) на половината участници.
Надявам се август да се засечем по морето