Lucky - Silkstyle Camp Rock
Заповядайте докато има още снягmiminicky написа: Ние май трябва да се присламчим 1-2 микрорайна по-близо към вас и да влезнем в кадър, че нашият юнак още няма зимни снимки.
Иначе днес ми се отдаде да разходя моя глезльо за около два часа в парка.
То не беше тичане с най-щастливата физиономия, на която е способен

Не беше гонене на катерица ( защото, ако е имало други от лаенето са избягали

И накрая реши да почине като бабите в парка

- svetlana_ahladova
- Потребител
- Регистриран:вт юни 17, 2008 6:18 am
- Контакти:
Днес беше един от най-щастливите ми дни. Ако през годината ти тръгне , както през първия ден - СУПЕР !!! Отидохвме на гости при бебетата. Толкова са порастнали, разхубавили се - навлезли в най-сладкия си бебешки период и аз се улисах в снимки, които утре ще постна в темата на развъдника. Тук само ще ви покажа какво става с бащите , когато щерките са наблизо

Че е търпелив - така е, но малчуганите подхождат към него като всяко дете - директно и без замисляне. Той се опита да ги строява, като им ръмжеше, защото се навираха буквално в муцуната му докато пиеше вода, но ефекта беше нулевohana написа:Лъки е много търпелив татко, а и малките сладурчета знаят как да му вадят душата с памук, явно.

- lubomihaylov
- Потребител
- Регистриран:вт фев 12, 2008 9:35 pm
За добро или за лошо тази сутрин осъмнахме с нова снежна покривка , която на места достигаше до 40 см. Най-големите фенове на това събитие са нашите кучета. Лъки не прави изключение и сутрешната ни разходка премина в препускане из преспите в квартала. Ако не друго, поне дълбок сняг не ни липсва. Не ми се мисли каква красота ни чака утре в Западния парк
Там май има по-дълбок сняг

ииии ха !

Там май има по-дълбок сняг

ииии ха !

Снеговалежите спряха, изгря слънце и ние пак сме навън за обиколки . Може да си представите кой най-много се радва ...

Най-новия ни приятел в сутрешните разходки е това куче. Две седмици всяка сутрин ни чака някъде по средата на маршрута ни, закача се и вече взима гранули от ръката ми. Работим по въпроса с доверието, защото не дава на никой да я приближи. В началото ми заприлича на Рошко от "Куче в чекмедже" и това има и' остана.

Най-новия ни приятел в сутрешните разходки е това куче. Две седмици всяка сутрин ни чака някъде по средата на маршрута ни, закача се и вече взима гранули от ръката ми. Работим по въпроса с доверието, защото не дава на никой да я приближи. В началото ми заприлича на Рошко от "Куче в чекмедже" и това има и' остана.

Последна промяна от joro9 на пон авг 26, 2013 10:35 am, променено общо 1 път.
- marina kojuharova
- Потребител
- Регистриран:вт яну 20, 2009 3:39 pm