Страница 1 от 33

Lucky - Silkstyle Camp Rock

Публикувано: съб мар 14, 2009 2:44 pm
от joro9
След дълго чакане НАЙ - НАКРАЯ и при нас се появи един малък и сладък пухчо. Чакахме го почти от деня в който се роди. По чиста случайност попаднах на сайта на развъдника Silkstyle в град Уб, Сърбия. Развъдчика се оказа необичайно отзивчив човек, през времето докато стане кученцето на два месеца се чувахме почти всеки ден и ми даваше информация за всичко , което ме интересуваше. Дъщеря ми броеше всеки ден до заминаването ни и най накрая тръгнахме от София на 7-ми сутринта. Времето въпреки прогнозата беше хубаво , но не за дълго. Малко след Ниш ни заваля такъв порой , че до Уб не успяхме да видим нищо от пейзажа.Така беше и на връщане. Хората ни казаха , че толкова дъжд не е валял повече от 20 години. Когато пристигнахме цялото семейство на Небойша (развъдчика) ни посрещна изключително топло - все едно се познаваме от години. Когато влезнахме вътре ни чакаше ТОЙ - Негово Величество Лъки . Не мога да опиша какво почуствах в този момент, може би така се чувствах в деня когато изписваха дъщеря ми от родилния дом. Кучо усещаше , че нещо ще става но понесе цялото внимание към него и дори се разигра вечерта преди лягане. Видяхме майката и бащата , бабата и останалите братя и сестри на Лъки. На сутринта в малкия промеждутък когато не валеше, разгледахме част от Уб. Прекрасно място.
За връщането се бяхме подготвили подобаващо- кърпи ,парцали ,вода , найлони в случай ,че кучето както много други (дори и майка му) повръща по време на пътя. Да , ама не ! НИЩО - само спане и игри през малкото пъти когато спирахме с надеждата да поне да свърши някоя от физиологичните си нужди навън ,а не в колата. Издържа геройски 6 часа път до София и дори поздрави митничаря с подобаващ лай. За снимки не питайте - няма много от пътуването. за сметка на това сега ще гледам да компенсирам .

Публикувано: съб мар 14, 2009 2:56 pm
от marina kojuharova
:lol: добре дошълна Лъки от Бел и мен

Публикувано: съб мар 14, 2009 3:05 pm
от Valia & Kara
ИзображениеДобре дошли Георги и Лъки! Да ви е жив и здрав младежът и дъъъълги години да се радвате един друг Изображение Снимки на футболиста, моля Изображение

Публикувано: съб мар 14, 2009 5:12 pm
от Lucky*
Добре дошли!!! Жив и здрав да ти е малкия и само хубави моменти заедно :D

Снимки

Публикувано: съб мар 14, 2009 10:13 pm
от joro9
Ето още снимки на новия член на голдънското общество http://www.lybenka.snimka.bg/album.php?album_id=344945

Публикувано: съб мар 14, 2009 10:22 pm
от Lucky*
Уникален пухчо,много е сладичък пу,пу :D От сега се вижда ще е бъдещ спортист :D :D

Публикувано: нед мар 15, 2009 3:38 am
от Belinda & Adhara
Добре дошли!
Страхотен малък пухчо :D !
Да е здрав , игрив и само да ви радва! Ще чакаме новини как се развива , какви пакости прави и за всичко останало!
...и , още снимки!

Публикувано: нед мар 15, 2009 2:40 pm
от joro9
Както обещах ще качвам по няколко снимки и ще ви разказвам за новите ни приключения.
Днес ходихме на доктор и взехме "причастие" срещу глисти. Изненадата дойде, когато го оставихме да гладува още четири часа за да подейства хапчето. Горкия - претършува целия апартамент с надеждата да намери нещо Накрая си задъвка въжето и се успокои (поне привидно)
Изображение

Тук се вижда на какво сме способни ако някой се опита да ни отнеме играчката
Изображение

Първи опити на кака да ме постави в стойка (обеща ядене :twisted: )
Изображение

Появи се някакво лющене на кожата на коремчето. Лекарката каза , че причините може да са смяната на храната, стреса от пътуването и т.н. Поне не е нещо опасно.Даде ни шампоан Себолитик и сега ще го изкъпеме два пъти през седмицата с него.

Публикувано: нед мар 15, 2009 3:02 pm
от Belinda & Adhara
joro9 написа: Появи се някакво лющене на кожата на коремчето. Лекарката каза , че причините може да са смяната на храната, стреса от пътуването и т.н. Поне не е нещо опасно.Даде ни шампоан Себолитик и сега ще го изкъпеме два пъти през седмицата с него.
2 пъти,за една седмица? :o Не е ли много? Защо не се посъветвате и с друг лекар ? Това с къпането може да ви навлече още проблеми или най малкото да го простудите. Има тема ,колко често трябва да се къпят кучетата с шампоан , прочетете я. Дано му мине бързо на бебока!

Публикувано: нед мар 15, 2009 3:31 pm
от eli i maxi
Този шампоан е лечебен!Няма нужда да търсят друг вет.Всички шампоани за кожни проблеми (това се отнася за кучета) се ползват два пъти в седмицата-през 3 дни!

Публикувано: нед мар 15, 2009 5:16 pm
от joro9
Благодаря за информацията. Бих искал да ви попитам за поставянето на третата ваксина. Развъдчика ми каза , че на неговите кучета не е правил трета ваксина , но изборът си е мой. За какво е тя и трябва ли да извеждам Лъки навън чак 10 дена след нея или може да стане след втората?

Публикувано: пон мар 16, 2009 1:44 am
от Belinda & Adhara
:oops: :oops: :oops: Не ни се е налагало да ползваме лечебен шампоан и слава богу , затова простете невежеството :oops: .
За третата ваксина : същата е като втората + бяс , важна е , укрепва имунитета. 10- те дни са необходими за изграждането на имунитета.
Пускай още снимки на малчо и малко по-големи , ако може, около 700/600 pixsels

Публикувано: пон мар 16, 2009 7:00 am
от eli i maxi
Belinda & Adhara написа::oops: :oops: :oops: Не ни се е налагало да ползваме лечебен шампоан и слава богу , затова простете невежеството :oops: .
За третата ваксина : същата е като втората + бяс , важна е , укрепва имунитета. 10- те дни са необходими за изграждането на имунитета.
Пускай още снимки на малчо и малко по-големи , ако може, около 700/600 pixsels
Никой не се ражда научен все пак!Винаги човек може да научи нещо ново! :wink:
Относно третата васкина,в България с всички тези улични кучета и всичката тази мръсотия тя е задължителна!

Публикувано: пон мар 16, 2009 8:45 am
от svetlana_ahladova
Относно извеждането след втората ваксина - Арти отиде на море 10 дни след втора ваксина, на къмпинг. Т.с. не е попадала в градска среда, където си е тотална мърсотия. Според мен може да изведете Лъки на някоя чиста полянка извън София или в двор, ако имате. Но само на повод и очите да са ви непрекъснато в него, защото за секунда може да засмуче някой боклук. Изчакайте малко да се пооправи времето, за да не настине.

Публикувано: пон мар 16, 2009 12:36 pm
от danger4e
Добре дошли :lol: Много е сладък малкия Лъки,да ви е жив и здрав :)