Lucky - Silkstyle Camp Rock

Споделете всичко за вашите любимци
Потребителски аватар
Lucky*
Потребител
Регистриран:пет окт 12, 2007 2:43 pm
Контакти:

Мнение от Lucky* » съб апр 11, 2009 8:43 pm

Честити 3 месеца,макар и ве малко повече :D Малчуганът е прекрасен :roll:

Потребителски аватар
joro9
Потребител
Регистриран:пет дек 12, 2008 11:20 pm

Lucky

Мнение от joro9 » съб апр 11, 2009 8:44 pm

Утре ще дойдем с дъщеря ми на училище без Лъки, да видим как да се подготваме , защото почти до специалката ще сме под карантина т.е. на 18 - 20 ще слагаме трета ваксина и не смеем да го извеждаме навън. Това се оказа проблем, не желанието. Иначе Асеновград ни е почти домашен терен. Селото ни е на около 30 километра от там и на 6 от Първомай. Известно е в ловджийските среди с пъпъдъци и зайци - така че има какво да гони Лъки като порасне. Ще си остане само с гоненето , защото сред нас ловци няма :(

Valia & Kara
Потребител
Регистриран:съб ное 19, 2005 2:08 pm
Контакти:

Мнение от Valia & Kara » съб апр 11, 2009 8:53 pm

Значи ще намачкаме малчугана на специалката, така ли? :oops:

Потребителски аватар
joro9
Потребител

Лъки

Мнение от joro9 » съб апр 11, 2009 8:58 pm

Силно се надявам :D :D :D

Valia & Kara
Потребител
Регистриран:съб ное 19, 2005 2:08 pm
Контакти:

Мнение от Valia & Kara » съб апр 11, 2009 9:01 pm

Юпиии, ще има и бебешор в ринга!
До скоро и целувки за Лъки!

Потребителски аватар
joro9
Потребител

Лъки

Мнение от joro9 » пет апр 17, 2009 10:18 pm

Днес сложихме третата ваксина на Лъки. Горкия - толкова е зажаднял за контакти, че даже не се сети да се изплаши когато го заведохме до клиниката, а весело замаха с опашка на доктора докато го бодеше. Малко по различно беше докато му мереха температурата :oops:. Иначе расте момчето и вече е 13 килограма, а дойде 6,900. Утре отиваме в провинцията за празника и като се върнем ще кача още снимки.

Потребителски аватар
svetlana_ahladova
Потребител
Регистриран:вт юни 17, 2008 6:18 am
Контакти:

Мнение от svetlana_ahladova » съб апр 18, 2009 7:32 am

И за Арти е празник, когато ходи при вета, назависимо какви манипулации и правят. То е лигавене, целувки... Но и там много и се радват и винаги я черпят с нещо. За обществените контакти - потърпете още малко и светът ще бъде ваш. Не забравяйте снимки от първата разходка, уникално преживяване е.

Потребителски аватар
joro9
Потребител

Lucky

Мнение от joro9 » вт апр 28, 2009 2:22 pm

Отдавна не съм писал и сега срам не срам ще наваксам пропуснатото. От 10 дена имаме трета ваксина и вече спокойно излизаме на вън. Всички знаете каква е радост особено за кучето. Времето мина толкова неусетно. За жалост нямахме никакво време да се подготвим поне малко за специалката. Десет дневната ни карантина свърши точно на 26-ти. , закъсняхме и дойдохме 10 минути преди да излезем на ринга. Там успяхме да покажем най–доброто от магариите, на които е способен и то точно пред г-жа Ан Уудкок.Фасадата ни също беше без четири предни зъба. Когато всичко свърши и се адаптира към новото място, започна да лае по всичко живо, за да си поиграят с него. Оказа се, че сме най-малките и батковците и каките голдъни бяха с пъти по едри, но той бе готов на всичко за малко игра.

Изображение

Тук слушаме какво да НЕ правим на специалката на другия ден:twisted:

Изображение

PS Специални благодарности на Красен, Маруся, г-н и г-жа Кънчовски и на всички, които ни помогнаха и подкрепиха в първото ни явяване пред голдънското общество!

Потребителски аватар
sisi_dqvol4eto
Потребител
Регистриран:пет дек 05, 2008 9:22 am

Мнение от sisi_dqvol4eto » вт апр 28, 2009 3:17 pm

Голям сладур е !!! Само за мачкане!! хихиихи Много красив!!

Потребителски аватар
joro9
Потребител

Lucky

Мнение от joro9 » вт апр 28, 2009 3:19 pm

Изглежда започна да се осъзнава и все по-малко дава да го мачкаме :(

Потребителски аватар
Belinda & Adhara
Потребител
Регистриран:пет ное 25, 2005 12:56 pm

Мнение от Belinda & Adhara » ср апр 29, 2009 1:18 am

Този невероятен бебок го видяхме на няколко пъти , опитвайки се да се задява с нашата кака на специалката. Но нямахме време да го намачкаме в опитите да удържим каката. Запазваме си правото за поляната в Ловния парк. Честито първо отличие от изложбата! Пожелаваме на мъника много успехи от тук нататък!

Потребителски аватар
Overlorda
Потребител
Регистриран:пон яну 12, 2009 10:43 am

Мнение от Overlorda » ср апр 29, 2009 9:28 am

След вчерашната игра беше ли що годе спокоен вечерта? :)
Бъди цяла вечер докато ни нямаше е спинкал културно :)

Потребителски аватар
joro9
Потребител

Lucky

Мнение от joro9 » ср апр 29, 2009 10:38 am

Вчерашната игра ме накара да се замисля за корените на това му поведение. Нетипчно агресивно, но накрая мисля, че открих причината. В едно от първите му излизания на вън с каката, двамата бяха нападнати от глутница бездомни кучета. Дъщеря ми се изплашила, разпищяла се и пуснала повода. Лъки хукнал и добре, че е запомнил къде живее - за нула време се озовал пред входа на блока. Някакво момиче го хванало и го върнало на дъщеря ми.
За това моля за съвет всички - как да туширам тази случка, защото започна да демонстрира агресивност към кучета, особено когато съм аз с него. Изглежда чувства подкрепа.

Потребителски аватар
joro9
Потребител

Lucky

Мнение от joro9 » съб май 02, 2009 5:11 pm

Пътуванията вече взе да ги приема за нещо естествено и дори сам иска да се качва в колата щом се отвори вратата. Там той си има място (по широката част от седалката :twisted: ), но щом види да се приготвяме или да взема ключовете от колата вече се е строил пред вратата и чака.
Не съм го пробвал на път с много завои, но магистрала "Тракия" я понася съвсем нормално. Обикновено спи и по време на почивката по средата на пътя (след 100-120 км.) си потичва малко, свършва си и другите работи и отново е строен пред вратата на колата.

Тук чака да се качи в колата сутринта приди специалката

Изображение

Зад вратата има толкова интересни неща :shock:

Изображение

Като кавалер тряваше да "провери" цветята за дамите преди специалката :) , но не бяха на нужното ниво (поне да миришеха на Hill's)

Изображение

Потребителски аватар
Veneta_Atanasova
Потребител
Регистриран:съб яну 10, 2009 8:07 pm

Мнение от Veneta_Atanasova » съб май 02, 2009 6:12 pm

Невероятен сладурчо е Лъки!
Да Ви е жив и здрав, нагушкайте го много от нас с Ричи! :D

Заключена