Lucky - Silkstyle Camp Rock

Споделете всичко за вашите любимци
Потребителски аватар
Красен
Председател на БГРК
Регистриран:ср ное 09, 2005 4:38 am

Мнение от Красен » пон мар 16, 2009 1:27 pm

Добре дошъл!!!

Потребителски аватар
mucuna
Потребител
Регистриран:ср дек 03, 2008 9:59 am
Контакти:

Мнение от mucuna » пон мар 16, 2009 1:34 pm

Добре дошли и от мен!!! Много ви е сладко златото :D

Потребителски аватар
DogPerson
Потребител
Регистриран:вт фев 03, 2009 4:16 pm

Мнение от DogPerson » пон мар 16, 2009 8:14 pm

Добре дошли и от мен! Чудесна радост си имате вкъщи :)

Потребителски аватар
Чарли
Потребител
Регистриран:съб яну 28, 2006 8:14 pm
Контакти:

Мнение от Чарли » ср мар 18, 2009 1:02 pm

Добре дошъл !!!!
Страхотен е малкия пух :) .. да ти е жив и здрав и много години взаимна радост :)
Каката добре се справя със стойката на бебо , поздравления :)

Потребителски аватар
joro9
Потребител
Регистриран:пет дек 12, 2008 11:20 pm

Мнение от joro9 » чет мар 19, 2009 3:14 pm

Благодаря на всички за топлото посрещане ! В събота ще правим втора ваксина и след това ще пусна още снимки и разкази за бъдещия последовател на Фрея :evil:
Колкото до каката - амбицирала се е да го вкара в правия път . В интерес на истината малчо схваща повече от очакваното. Енергията от храната му идва в повече и тази седмица променихме ритуала по посрещането ми в бясно тичане из целия апартамент, скачане върху креватите и т.н. в продължение на 10 минути. След това застава пред мен с любимото си въже за гризане и ме гледа в очите дали няма да предпочета играта на дърпане на въже пред всичко останало :D

Потребителски аватар
joro9
Потребител

Снимки

Мнение от joro9 » нед мар 22, 2009 9:27 pm

Вечра бяхме на доктор и ни поставиха втората ваксина. Страшното беше докато свикне с обстановката - трепеше за няколко минути, но щом дойде доктора любопитството надделя и даже не разбра кога му сложиха ваксината.Взеха му проба от космената покривка заради люспите, които има по кожата на корема и на други места. В неделя ни се обадиха да ни съобщят резултата от изследването - някаква форма на себорея и сега трябва да го къпем два пъти в седмицата с шампоан "Себоретик" . По думите на доктора до две седмици всичсо трябва да отшуми.
Както обещах ето и малко нови снимки на нашия малък мъж.
Толкова ме е срам :oops:
Изображение

Това е Лъки в любимата овча кожа след първата си баня
Изображение

Изображение

Изображение

Първи стъпки и в Йога асаните (това което се вижда е дясната му лапа) :)
Изображение

Потребителски аватар
marina kojuharova
Потребител
Регистриран:вт яну 20, 2009 3:39 pm

Мнение от marina kojuharova » нед мар 22, 2009 9:29 pm

:lol: сладък малък,че и кожа си има :wink:

Потребителски аватар
joro9
Потребител

Мнение от joro9 » вт мар 24, 2009 3:39 pm

Чета из форума и не мога да открия някой по-малък от нас. Направо завиждам на всички голдъни минали третата ваксина, които могат да излезнат на вън . Той нашия... - толкова да му се щурее на по-просторно място :cry: Как ще изкара още един месец :?:
Вечер като се прибера, такова гонене пада из апартамента, че се чудя на търпението на съседите отдолу. Много обича да дърпа въже - аз от едната страна , а той захапал другата. Ръмжи и лае , и толкова се вживява ,че даже след като заспи продължава да ръмжи насън. Понякога се чудя дали няма да развия някаква агресия у него като порасне . Гледам нещата да не излизат от контрол и като много се разгорещи спирам и го успокоявам, но той си взима въжето в уста , оставя го пред мене и лае подканващо докато капитулирам, и хвана другия край за да продължим с дърпането.

Изображение

Когато не може да намери въжето използва парцал както тук
:twisted:
Изображение
Последна промяна от joro9 на вт мар 24, 2009 3:48 pm, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
antoniob
Потребител
Регистриран:чет яну 29, 2009 8:57 am

Мнение от antoniob » вт мар 24, 2009 3:45 pm

мамин сладур :D

Потребителски аватар
svetlana_ahladova
Потребител
Регистриран:вт юни 17, 2008 6:18 am
Контакти:

Мнение от svetlana_ahladova » вт мар 24, 2009 4:28 pm

Дърпането е любима игра и на нашата Арти. Не се притеснявайте, няма да стане агресивен от това. Просто му се ще и Вие да се включвате по някакъв начин в играта. Важното е да се дърпате само с неговото въже, другите предмети не са за дърпане.

Потребителски аватар
joro9
Потребител

Лъки на три месеца

Мнение от joro9 » съб апр 11, 2009 5:01 pm

Улисан в ежедневните си задължения не успях да споделя радостното събитие: От 1 седмица Лъки е на три месеца! Точно на 4.04 за пръв път той отиде на село. Пътуването мина леко, дори на единствената ни спирка по маршрута се запозна с един батко- три годишен голдън на име Бари. Понеже до сега не е имал контакт с други кучета се стресна малко.
Та на село си бяхме като у дома - свобода , игри и безброй нови миризми, хора и животни. По нужда ходеше само навън (за разлика от София :oops: )
Няколкото пуйки разпалиха ловджийския му инстинкт :twisted: и трябваше баба да му се скара. Котките играеха добра роля на "приятели" и плюшени играчки - перфектни за гонене :twisted:.
До сега да си призная се чудех какво толкова трудно има в това да снимаш един голдън :oops: - е оказа се че ми трябват светкавични реакции (от къде да ги взема :evil: ) за да хвана Лъки в кадър.

Ето някои от опитите ми
Тук за първи път виждаме такова животно(миришеше вкусно :twisted:)
Изображение

... та като казахме вкусно - защо да не опитам да пробвам
Изображение

Уморен от игрите тук си почива
Изображение

и после пак на лов

Изображение

и малко апортиращи снимки - още сме новобранци , но ни харесва да носим по някоя пръчка (по възможност по-голяма)

Изображение
Изображение

На сутринта кака се опита да поспи повече от Лъки и той бързо се мушна под завивките при нея

Изображение

и накрая за да не досадя една снимка от честването на навършеното тримесечие

Изображение

Потребителски аватар
Janis
Потребител
Регистриран:пет апр 21, 2006 9:51 am

Мнение от Janis » съб апр 11, 2009 5:21 pm

Прекрасни снимки, прекрасно куче!

Като гледам, добили сте светкавичната реакция за снимките - всичките са в кадър, а третата си е направо завършен портрет!

Много е сладък, малкия!

Потребителски аватар
svetlana_ahladova
Потребител
Регистриран:вт юни 17, 2008 6:18 am
Контакти:

Мнение от svetlana_ahladova » съб апр 11, 2009 5:22 pm

Честити 3 месеца на малия сладур, макар и с малко закъснение. Да е жив и здрав. Виждам, че вече е разбрал колко интересен и вълнуващ е животът на село :D И както за всеки истински голдън, преследването на всякакви пернати е въпрос на чест. Браво на момчето!

Потребителски аватар
joro9
Потребител

Lucky

Мнение от joro9 » съб апр 11, 2009 8:13 pm

Днес след обяд открих начин за малко да прекъна лудориите на Лъки. Дадох му да се бори с един кожен 30 сантиметров кокал, а цялото семейство седнахме да изгледаме един от най-хубавите филми "Марли и аз" На края и аз се разчувствах - хванах и намачках малкия юнак, а той горкия се чудеше защо :shock:
Четох във форума, че още хора не са го гледали. Не пропускайте този филм! Ето и линк към филма за тези, които имат регистрация в ЗАМУНДА
http://zamunda.net/details.php?id=164742&hit=1

Valia & Kara
Потребител
Регистриран:съб ное 19, 2005 2:08 pm
Контакти:

Мнение от Valia & Kara » съб апр 11, 2009 8:24 pm

joro9, тъкмо днес си мислех да пиша в темичката на Лъки и да питам къде се изгубхте...а вие опознавате селския живот :) Супер е малчо, пораснал и изучаващ новия свят :D По-често да ни пишеш за него! Ще го видим ли на специалката?

Заключена