Lucky - Silkstyle Camp Rock
Благодаря на всички за топлото посрещане ! В събота ще правим втора ваксина и след това ще пусна още снимки и разкази за бъдещия последовател на Фрея
Колкото до каката - амбицирала се е да го вкара в правия път . В интерес на истината малчо схваща повече от очакваното. Енергията от храната му идва в повече и тази седмица променихме ритуала по посрещането ми в бясно тичане из целия апартамент, скачане върху креватите и т.н. в продължение на 10 минути. След това застава пред мен с любимото си въже за гризане и ме гледа в очите дали няма да предпочета играта на дърпане на въже пред всичко останало

Колкото до каката - амбицирала се е да го вкара в правия път . В интерес на истината малчо схваща повече от очакваното. Енергията от храната му идва в повече и тази седмица променихме ритуала по посрещането ми в бясно тичане из целия апартамент, скачане върху креватите и т.н. в продължение на 10 минути. След това застава пред мен с любимото си въже за гризане и ме гледа в очите дали няма да предпочета играта на дърпане на въже пред всичко останало

Снимки
Вечра бяхме на доктор и ни поставиха втората ваксина. Страшното беше докато свикне с обстановката - трепеше за няколко минути, но щом дойде доктора любопитството надделя и даже не разбра кога му сложиха ваксината.Взеха му проба от космената покривка заради люспите, които има по кожата на корема и на други места. В неделя ни се обадиха да ни съобщят резултата от изследването - някаква форма на себорея и сега трябва да го къпем два пъти в седмицата с шампоан "Себоретик" . По думите на доктора до две седмици всичсо трябва да отшуми.
Както обещах ето и малко нови снимки на нашия малък мъж.
Толкова ме е срам

Това е Лъки в любимата овча кожа след първата си баня

Първи стъпки и в Йога асаните (това което се вижда е дясната му лапа)

Както обещах ето и малко нови снимки на нашия малък мъж.
Толкова ме е срам

Това е Лъки в любимата овча кожа след първата си баня

Първи стъпки и в Йога асаните (това което се вижда е дясната му лапа)

- marina kojuharova
- Потребител
- Регистриран:вт яну 20, 2009 3:39 pm
Чета из форума и не мога да открия някой по-малък от нас. Направо завиждам на всички голдъни минали третата ваксина, които могат да излезнат на вън . Той нашия... - толкова да му се щурее на по-просторно място
Как ще изкара още един месец
Вечер като се прибера, такова гонене пада из апартамента, че се чудя на търпението на съседите отдолу. Много обича да дърпа въже - аз от едната страна , а той захапал другата. Ръмжи и лае , и толкова се вживява ,че даже след като заспи продължава да ръмжи насън. Понякога се чудя дали няма да развия някаква агресия у него като порасне . Гледам нещата да не излизат от контрол и като много се разгорещи спирам и го успокоявам, но той си взима въжето в уста , оставя го пред мене и лае подканващо докато капитулирам, и хвана другия край за да продължим с дърпането.

Когато не може да намери въжето използва парцал както тук

Вечер като се прибера, такова гонене пада из апартамента, че се чудя на търпението на съседите отдолу. Много обича да дърпа въже - аз от едната страна , а той захапал другата. Ръмжи и лае , и толкова се вживява ,че даже след като заспи продължава да ръмжи насън. Понякога се чудя дали няма да развия някаква агресия у него като порасне . Гледам нещата да не излизат от контрол и като много се разгорещи спирам и го успокоявам, но той си взима въжето в уста , оставя го пред мене и лае подканващо докато капитулирам, и хвана другия край за да продължим с дърпането.

Когато не може да намери въжето използва парцал както тук

Последна промяна от joro9 на вт мар 24, 2009 3:48 pm, променено общо 1 път.
- svetlana_ahladova
- Потребител
- Регистриран:вт юни 17, 2008 6:18 am
- Контакти:
Лъки на три месеца
Улисан в ежедневните си задължения не успях да споделя радостното събитие: От 1 седмица Лъки е на три месеца! Точно на 4.04 за пръв път той отиде на село. Пътуването мина леко, дори на единствената ни спирка по маршрута се запозна с един батко- три годишен голдън на име Бари. Понеже до сега не е имал контакт с други кучета се стресна малко.
Та на село си бяхме като у дома - свобода , игри и безброй нови миризми, хора и животни. По нужда ходеше само навън (за разлика от София
)
Няколкото пуйки разпалиха ловджийския му инстинкт
и трябваше баба да му се скара. Котките играеха добра роля на "приятели" и плюшени играчки - перфектни за гонене
.
До сега да си призная се чудех какво толкова трудно има в това да снимаш един голдън
- е оказа се че ми трябват светкавични реакции (от къде да ги взема
) за да хвана Лъки в кадър.
Ето някои от опитите ми
Тук за първи път виждаме такова животно(миришеше вкусно
)

... та като казахме вкусно - защо да не опитам да пробвам

Уморен от игрите тук си почива

и после пак на лов

и малко апортиращи снимки - още сме новобранци , но ни харесва да носим по някоя пръчка (по възможност по-голяма)

На сутринта кака се опита да поспи повече от Лъки и той бързо се мушна под завивките при нея

и накрая за да не досадя една снимка от честването на навършеното тримесечие

Та на село си бяхме като у дома - свобода , игри и безброй нови миризми, хора и животни. По нужда ходеше само навън (за разлика от София

Няколкото пуйки разпалиха ловджийския му инстинкт

До сега да си призная се чудех какво толкова трудно има в това да снимаш един голдън

Ето някои от опитите ми
Тук за първи път виждаме такова животно(миришеше вкусно

... та като казахме вкусно - защо да не опитам да пробвам

Уморен от игрите тук си почива

и после пак на лов

и малко апортиращи снимки - още сме новобранци , но ни харесва да носим по някоя пръчка (по възможност по-голяма)

На сутринта кака се опита да поспи повече от Лъки и той бързо се мушна под завивките при нея

и накрая за да не досадя една снимка от честването на навършеното тримесечие

- svetlana_ahladova
- Потребител
- Регистриран:вт юни 17, 2008 6:18 am
- Контакти:
Lucky
Днес след обяд открих начин за малко да прекъна лудориите на Лъки. Дадох му да се бори с един кожен 30 сантиметров кокал, а цялото семейство седнахме да изгледаме един от най-хубавите филми "Марли и аз" На края и аз се разчувствах - хванах и намачках малкия юнак, а той горкия се чудеше защо
Четох във форума, че още хора не са го гледали. Не пропускайте този филм! Ето и линк към филма за тези, които имат регистрация в ЗАМУНДА
http://zamunda.net/details.php?id=164742&hit=1

Четох във форума, че още хора не са го гледали. Не пропускайте този филм! Ето и линк към филма за тези, които имат регистрация в ЗАМУНДА
http://zamunda.net/details.php?id=164742&hit=1
-
- Потребител
- Регистриран:съб ное 19, 2005 2:08 pm
- Контакти: