Lucky - Silkstyle Camp Rock
След дълго чакане НАЙ - НАКРАЯ и при нас се появи един малък и сладък пухчо. Чакахме го почти от деня в който се роди. По чиста случайност попаднах на сайта на развъдника Silkstyle в град Уб, Сърбия. Развъдчика се оказа необичайно отзивчив човек, през времето докато стане кученцето на два месеца се чувахме почти всеки ден и ми даваше информация за всичко , което ме интересуваше. Дъщеря ми броеше всеки ден до заминаването ни и най накрая тръгнахме от София на 7-ми сутринта. Времето въпреки прогнозата беше хубаво , но не за дълго. Малко след Ниш ни заваля такъв порой , че до Уб не успяхме да видим нищо от пейзажа.Така беше и на връщане. Хората ни казаха , че толкова дъжд не е валял повече от 20 години. Когато пристигнахме цялото семейство на Небойша (развъдчика) ни посрещна изключително топло - все едно се познаваме от години. Когато влезнахме вътре ни чакаше ТОЙ - Негово Величество Лъки . Не мога да опиша какво почуствах в този момент, може би така се чувствах в деня когато изписваха дъщеря ми от родилния дом. Кучо усещаше , че нещо ще става но понесе цялото внимание към него и дори се разигра вечерта преди лягане. Видяхме майката и бащата , бабата и останалите братя и сестри на Лъки. На сутринта в малкия промеждутък когато не валеше, разгледахме част от Уб. Прекрасно място.
За връщането се бяхме подготвили подобаващо- кърпи ,парцали ,вода , найлони в случай ,че кучето както много други (дори и майка му) повръща по време на пътя. Да , ама не ! НИЩО - само спане и игри през малкото пъти когато спирахме с надеждата да поне да свърши някоя от физиологичните си нужди навън ,а не в колата. Издържа геройски 6 часа път до София и дори поздрави митничаря с подобаващ лай. За снимки не питайте - няма много от пътуването. за сметка на това сега ще гледам да компенсирам .
За връщането се бяхме подготвили подобаващо- кърпи ,парцали ,вода , найлони в случай ,че кучето както много други (дори и майка му) повръща по време на пътя. Да , ама не ! НИЩО - само спане и игри през малкото пъти когато спирахме с надеждата да поне да свърши някоя от физиологичните си нужди навън ,а не в колата. Издържа геройски 6 часа път до София и дори поздрави митничаря с подобаващ лай. За снимки не питайте - няма много от пътуването. за сметка на това сега ще гледам да компенсирам .
Последна промяна от joro9 на ср окт 02, 2013 5:27 pm, променено общо 2 пъти.
- marina kojuharova
- Потребител
- Регистриран:вт яну 20, 2009 3:39 pm
-
- Потребител
- Регистриран:съб ное 19, 2005 2:08 pm
- Контакти:
Снимки
Ето още снимки на новия член на голдънското общество http://www.lybenka.snimka.bg/album.php?album_id=344945
- Belinda & Adhara
- Потребител
- Регистриран:пет ное 25, 2005 12:56 pm
Както обещах ще качвам по няколко снимки и ще ви разказвам за новите ни приключения.
Днес ходихме на доктор и взехме "причастие" срещу глисти. Изненадата дойде, когато го оставихме да гладува още четири часа за да подейства хапчето. Горкия - претършува целия апартамент с надеждата да намери нещо Накрая си задъвка въжето и се успокои (поне привидно)

Тук се вижда на какво сме способни ако някой се опита да ни отнеме играчката

Първи опити на кака да ме постави в стойка (обеща ядене
)

Появи се някакво лющене на кожата на коремчето. Лекарката каза , че причините може да са смяната на храната, стреса от пътуването и т.н. Поне не е нещо опасно.Даде ни шампоан Себолитик и сега ще го изкъпеме два пъти през седмицата с него.
Днес ходихме на доктор и взехме "причастие" срещу глисти. Изненадата дойде, когато го оставихме да гладува още четири часа за да подейства хапчето. Горкия - претършува целия апартамент с надеждата да намери нещо Накрая си задъвка въжето и се успокои (поне привидно)

Тук се вижда на какво сме способни ако някой се опита да ни отнеме играчката

Първи опити на кака да ме постави в стойка (обеща ядене

Появи се някакво лющене на кожата на коремчето. Лекарката каза , че причините може да са смяната на храната, стреса от пътуването и т.н. Поне не е нещо опасно.Даде ни шампоан Себолитик и сега ще го изкъпеме два пъти през седмицата с него.
Последна промяна от joro9 на ср ное 27, 2013 1:51 pm, променено общо 1 път.
- Belinda & Adhara
- Потребител
2 пъти,за една седмица?joro9 написа: Появи се някакво лющене на кожата на коремчето. Лекарката каза , че причините може да са смяната на храната, стреса от пътуването и т.н. Поне не е нещо опасно.Даде ни шампоан Себолитик и сега ще го изкъпеме два пъти през седмицата с него.

- eli i maxi
- Потребител
- Регистриран:нед фев 17, 2008 8:12 am
- Belinda & Adhara
- Потребител

За третата ваксина : същата е като втората + бяс , важна е , укрепва имунитета. 10- те дни са необходими за изграждането на имунитета.
Пускай още снимки на малчо и малко по-големи , ако може, около 700/600 pixsels
- eli i maxi
- Потребител
- Регистриран:нед фев 17, 2008 8:12 am
Никой не се ражда научен все пак!Винаги човек може да научи нещо ново!Belinda & Adhara написа:![]()
![]()
Не ни се е налагало да ползваме лечебен шампоан и слава богу , затова простете невежеството
.
За третата ваксина : същата е като втората + бяс , важна е , укрепва имунитета. 10- те дни са необходими за изграждането на имунитета.
Пускай още снимки на малчо и малко по-големи , ако може, около 700/600 pixsels

Относно третата васкина,в България с всички тези улични кучета и всичката тази мръсотия тя е задължителна!
- svetlana_ahladova
- Потребител
- Регистриран:вт юни 17, 2008 6:18 am
- Контакти:
Относно извеждането след втората ваксина - Арти отиде на море 10 дни след втора ваксина, на къмпинг. Т.с. не е попадала в градска среда, където си е тотална мърсотия. Според мен може да изведете Лъки на някоя чиста полянка извън София или в двор, ако имате. Но само на повод и очите да са ви непрекъснато в него, защото за секунда може да засмуче някой боклук. Изчакайте малко да се пооправи времето, за да не настине.