И така...мислих,мислих и накрая взех решение да запълня празнотата,която обичаният ми Фери остави в сърцето ми.И мисля,че направих най-добрия избор за цялото ми семейство!

Да ви представя новото ми златно съкровище Кристофър!

Пътувахме около 1200км навръщане и за мое щастие нямахме никакъв проблем. Крис спеше през целия път,изобщо не му се отрази дългото пътуване

Сега за малкия Крис. Роден е на 26 септември. Вече е на малко повече от два месеца и тежи малко над 8 килограма

Единствения ни проблем е че е голям глезльо. Не иска да си яде гранулите и ако продължава така скоро ще намалим килограмие

В Хърватска са го хранили с гранули,прясно издоено козе мляко и сурово телешко шкембе. И понежа аз мога да му осигуря само гранули...детето се дърпа. Пробвах да ги накисвам с вода,с кисело мляко и какво ли не.,но уви. Яде по малко от време на време,не си изяжда всичко наведнъж... Ще пробвам и с гранули на други фирми-дано да помогне.
Сигурно ще пропусна някой инетесни неща,но съм доста развълнуване,че най-накрая мога да споделя всички с вас

Ето и снимки на малкия ми ,сладък бандит

Това е моето съкровище!
Искам да благодаря за помоща,съветите и подкрепата на Гери,Мели и Александър, Стефи и всички останали които бяха с мен