Lorindely Artemida Kenigy или просто Арти :)
Привет!
Наша принцеса трябва да се похвали с първата си снежна разходка!
Няма такава радост, няма такъв кеф!
Излиза наперено тя от входа, ама опааа - нещо крачетата потъват. За около част от секундата настъпва недоумление и лека паника - К'о стана са тука?!
Първоначалният шок обаче е бързо преодолян от нашата герoиня и започва диво бутане в преспичките, дрифтове със завъртане на дупе (тея от Бързи и Яростни ряпа да ядат) и гонене на снежинките.
Малко кофти беше фактът, че снежните топки ги гониш, гониш, ама те изчезват...По едно време даже кучи ме гледаше с един такъв укорителен поглед тип "Абе стига си ме пращала за зелен хайвер, к'во се правиш, че хвърляш тая пуста бяла топка, а после я криеш и не мога да я намеря!"... А най-готиното на излизането навън на сняг е, че сме единствените ненормални в района, които са излезли на тоя студ
Имайки предвид, че повечето кучета наоколо са я пинчер, я йорки, я булонка и не би им било възможно разхождането в тия условия (така де - иначе трябва да вървиш пред тях и да риеш пътечка с лопатата, че да не пропаднат...), нашето шляене навън е доста приятно
Освен това спирането в снега задължително трябва да е със зариване на муцунката като снегоринче. Мисля да я обуча тоя номер да го прави пред гаража, че да спести малко усилия...ако не...май ще трябва да си намеря някой здрав мъж с лопата (г-н. А. Михнев, мисли му
...а, да, тати, и ти!
) А защо не мъж с куче и лопата?!
Така...отклонение!
Да преминем към снимките:
Тук лигавим доброто помиярче пред блока (ей, колко го е страх горкото, ама нашето досадно багерче...)

Снежинка тук, снежинка там!...

Единствена по рода си снимка! Арти в сняг без да тича!

На всички останали снимки сме с вирнато дупе...

И за финал-дебнем откъде ще падне поредната снежинчица:

Разбира се, за да предадем достойно динамиката на случилите се събития, не можем да минем без клипче
http://www.youtube.com/watch?v=bVtv3-nK7dg
Поздрави!
Арти Снежната Принцеса
Наша принцеса трябва да се похвали с първата си снежна разходка!
Няма такава радост, няма такъв кеф!
Излиза наперено тя от входа, ама опааа - нещо крачетата потъват. За около част от секундата настъпва недоумление и лека паника - К'о стана са тука?!
Първоначалният шок обаче е бързо преодолян от нашата герoиня и започва диво бутане в преспичките, дрифтове със завъртане на дупе (тея от Бързи и Яростни ряпа да ядат) и гонене на снежинките.
Малко кофти беше фактът, че снежните топки ги гониш, гониш, ама те изчезват...По едно време даже кучи ме гледаше с един такъв укорителен поглед тип "Абе стига си ме пращала за зелен хайвер, к'во се правиш, че хвърляш тая пуста бяла топка, а после я криеш и не мога да я намеря!"... А най-готиното на излизането навън на сняг е, че сме единствените ненормални в района, които са излезли на тоя студ

Освен това спирането в снега задължително трябва да е със зариване на муцунката като снегоринче. Мисля да я обуча тоя номер да го прави пред гаража, че да спести малко усилия...ако не...май ще трябва да си намеря някой здрав мъж с лопата (г-н. А. Михнев, мисли му

Да преминем към снимките:
Тук лигавим доброто помиярче пред блока (ей, колко го е страх горкото, ама нашето досадно багерче...)

Снежинка тук, снежинка там!...

Единствена по рода си снимка! Арти в сняг без да тича!

На всички останали снимки сме с вирнато дупе...

И за финал-дебнем откъде ще падне поредната снежинчица:

Разбира се, за да предадем достойно динамиката на случилите се събития, не можем да минем без клипче

http://www.youtube.com/watch?v=bVtv3-nK7dg
Поздрави!
Арти Снежната Принцеса
Последна промяна от Melina на съб ное 22, 2008 10:11 pm, променено общо 1 път.
- love_goldens
- Потребител
- Регистриран:ср ное 21, 2007 7:15 pm
Кратко включване:
Наша Артемида добре обучава...баща си!
Научи го при команда "дай топчето", тя да го пусне на пода, а тати с усмивка да й го донесе и да й го даде пак в устата.
Малко зор видя детето, ама кво да се прави като не случило на по-схватливи родители....
Поздрави,
Артемида'с кака нюз корпорейшън
Наша Артемида добре обучава...баща си!
Научи го при команда "дай топчето", тя да го пусне на пода, а тати с усмивка да й го донесе и да й го даде пак в устата.
Малко зор видя детето, ама кво да се прави като не случило на по-схватливи родители....

Поздрави,
Артемида'с кака нюз корпорейшън
- svetlana_ahladova
- Потребител
- Регистриран:вт юни 17, 2008 6:18 am
- Контакти: