Предложения за сайта и форума
- Peter_Topsi
- Site Admin
- Регистриран:ср ное 09, 2005 10:40 pm
Предложения:
1. шрифтът на текстовете в сайта е дребен и трудно се чете.
2. би било хубаво на форума най - отгоре където пише Български Голдън Ретривър Клуб, да бъде линк към сайта, а не към форума.
Поздрави
2. би било хубаво на форума най - отгоре където пише Български Голдън Ретривър Клуб, да бъде линк към сайта, а не към форума.
Поздрави
- goldenadmin
- Site Admin
- Регистриран:пон окт 24, 2005 3:48 pm
Re: Предложения за сайта и форума
Страницата на Клуба е променена. Дано в този вид е по-достъпна.kreyz написа:Предложения:
Поздрави
- Belinda & Adhara
- Потребител
- Регистриран:пет ное 25, 2005 12:56 pm
-
- Потребител
- Регистриран:съб ное 19, 2005 2:08 pm
- Контакти:
Аз имам предложение, да сложим една важна тема за училището! Карта, какво точно се прави на полянката, какво учим, хендлинг тренировките, какви са целите, снимки от него, всичко за каквото се сетим!:) Според мен това е едно от местата, където хората разбират за клуб-а ни, запалват се...поне при мен беше така!:) Ако ми дадете, аз мога да се заема с това 

- Peter_Topsi
- Site Admin
Давай смело, заемай сеValia & Kara написа:Аз имам предложение, да сложим една важна тема за училището! Карта, какво точно се прави на полянката, какво учим, хендлинг тренировките, какви са целите, снимки от него, всичко за каквото се сетим!:) Според мен това е едно от местата, където хората разбират за клуб-а ни, запалват се...поне при мен беше така!:) Ако ми дадете, аз мога да се заема с това

-
- Потребител
- Контакти:
-
- Потребител
- Контакти:
-
- Потребител
- Контакти:
Сега...някой има ли предложения или изскавания за темата с кучешкото училище? Аз мислех да сложа карта, снимки и някаква информация за метода на обучение, хендлинг дресура, аджилити, кликер дресура...Помня че на стария сайт на лабрадорите, бяха описани няколко метода за обучение на кучета...някой може ли да напише едно резюме за нашия метод? Нещо друго, събирам идеи, че съм се запалила 

-
- Потребител
- Контакти:
Ето я темата за училището
http://bulgoldens.com/forum/viewtopic.php?t=131
...може да преместя инфото от темата "кучешко училище" в нея.
http://bulgoldens.com/forum/viewtopic.php?t=131
...може да преместя инфото от темата "кучешко училище" в нея.
Последна промяна от Valia & Kara на вт апр 04, 2006 3:47 pm, променено общо 1 път.
- Peter_Topsi
- Site Admin