Здравейте, скъпи съфорумци!
Преди време възникна идеята да се направят подфоруми, в които да се публикува информация за развъдниците, придружена със снимки на произведените кучета.
Така новодошлите и желаещите да се сдобият с Голдън Ретривър ще могат да се запознаят по-отблизо с прекрасни представители на породата и да се ориентират по-добре в избора си.
Благодаря на Красен за идеята и на Пепи за осъществяването й.
От своя страна аз ще се старая да допълвам темата с каквото мога, като това можете да правите и Вие, разбира се!
В този раздел ще се пуска информация за развъдници извън страната.
Поздрави,
Мели
Развъдници в чужбина
Не знам дали въпроса ми е за тук, но се опитвам да намеря информация за развъдниците в UK, но ми е малко трудно. Намирам следната страница и ми е малко объркано.
1) Заради това че на места има обявени цени, а знам че в повечето случаи това не е практика, но ок - приемма че е до личен избора на развъдника.
2) Разгледах някои от развъдниците и попаднах на един, които беше използвал женската си 2 поредни разгонвания ( в една година имаше 2 кучила) ...
Та ... ПОМОЩ... Не се оправям, не знам как да разбера дали гледам на правилното място, не знам как да избера развъдник, ако може да получа малко светлина ще съм много благодарна.
Нямам намерение да купувам куче близката година, но искам поне да се информирам.
http://www.champdogs.co.uk/breeds/golde ... r/breeders
1) Заради това че на места има обявени цени, а знам че в повечето случаи това не е практика, но ок - приемма че е до личен избора на развъдника.
2) Разгледах някои от развъдниците и попаднах на един, които беше използвал женската си 2 поредни разгонвания ( в една година имаше 2 кучила) ...
Та ... ПОМОЩ... Не се оправям, не знам как да разбера дали гледам на правилното място, не знам как да избера развъдник, ако може да получа малко светлина ще съм много благодарна.
Нямам намерение да купувам куче близката година, но искам поне да се информирам.
http://www.champdogs.co.uk/breeds/golde ... r/breeders