ДО НОВОРЕГИСТРИРАНИТЕ ПОСЕТИТЕЛИ преди да поискате активация
- Peter_Topsi
- Site Admin
- Регистриран:ср ное 09, 2005 10:40 pm
Здравейте,
Добре дошли във форума на Български Голден Ретривър Клуб.
Ако желете вашата регистрация да бъде активирана, моля представете се във темата - АКТИВИРАНЕ НА РЕГИСТРАЦИИ
Преди да го направите, моля имайте впредвид следното.
Българският Голдeн Ретривър Клуб е учреден на 01.05.2005г. (Великден). Основната ни цел е съхраняването, развитието и популяризирането на породата Голдън ретривър в България. БГРК обединява усилията на хора, желаещи да работят именно в тази насока. В клуба се извършва само чистопородно развъждане, при точно спазване на изискванията на официалния стандарт относно расовите белези на кучетата от тази порода.
Нашият клуб е и мястото за общуване и взаимопомощ между собствениците на голдъни в България. Клубът осигурява на членовете си помощ и консултации по всички въпроси, свързани с отглеждането, обучението и развъждането на техните любимци.
Ако сте наши единомишленици, ДОБРЕ ДОШЛИ!
Ако смятате че вашият любим голден ретривър, независимо че не отговаря на изискванията за развъдна дейност трябва да даде поколение, ние нямаме нищо против, НО мястото Ви не е при нас.
Благодарим за разбирането
Добре дошли във форума на Български Голден Ретривър Клуб.
Ако желете вашата регистрация да бъде активирана, моля представете се във темата - АКТИВИРАНЕ НА РЕГИСТРАЦИИ
Преди да го направите, моля имайте впредвид следното.
Българският Голдeн Ретривър Клуб е учреден на 01.05.2005г. (Великден). Основната ни цел е съхраняването, развитието и популяризирането на породата Голдън ретривър в България. БГРК обединява усилията на хора, желаещи да работят именно в тази насока. В клуба се извършва само чистопородно развъждане, при точно спазване на изискванията на официалния стандарт относно расовите белези на кучетата от тази порода.
Нашият клуб е и мястото за общуване и взаимопомощ между собствениците на голдъни в България. Клубът осигурява на членовете си помощ и консултации по всички въпроси, свързани с отглеждането, обучението и развъждането на техните любимци.
Ако сте наши единомишленици, ДОБРЕ ДОШЛИ!
Ако смятате че вашият любим голден ретривър, независимо че не отговаря на изискванията за развъдна дейност трябва да даде поколение, ние нямаме нищо против, НО мястото Ви не е при нас.
Благодарим за разбирането
- lubomihaylov
- Потребител
- Регистриран:вт фев 12, 2008 9:35 pm
Re: ДО НОВОРЕГИСТРИРАНИТЕ ПОСЕТИТЕЛИ преди да поискате актив
И аз съм съгласна чакам одобрение
chakam odobrenie
user prolet_vasileva
Здравейте, казвам се Пролет от Варна искам да си купя 1 здраво кученце с родословие и много се радвам, че попаднах на Вашия сайт. Надявам се тук с Ваша помощ да стана горда собственичка на 1 прекрасно създание.
Здравейте, казвам се Пролет от Варна искам да си купя 1 здраво кученце с родословие и много се радвам, че попаднах на Вашия сайт. Надявам се тук с Ваша помощ да стана горда собственичка на 1 прекрасно създание.
Здравейте,казвам се Стефан. На 43 години съм. Влюбен съм в тази порода от над 20 години,в същност не си спомням тчзно ,но от момента в който прочетох 'Пазители'. До пролетта имах куче Мечо,порода трицветно гонче,което почина на 16 години. Винаги съм си мечтал да имам Ретривър и сега му е времето за това...
steaven
steaven
Моля помогнете.
Здравейте.Казвам се Дани на6г.от гр.Перник много искам да си имам Голдънче,ще го гледам добре и ще го обичам много. Дали не бихте се съгласила да ми помогнете да намеря своя приятел,да си играя с него и да го обичам.Започнах да събирам парички да си купя но съм събрал само 45лв.Моля пишете ми на Е-майл.simonakan4eva.abv.bg БЛАГОДАРЯ .