Специализирана изложба на БГРК за 2009! година

Изложби, конкурси
Потребителски аватар
Красен
Председател на БГРК
Регистриран:ср ное 09, 2005 4:38 am
Специализирана изложба на БГРК за 2009! година

Мнение от Красен » пет апр 18, 2008 12:32 pm

Вече имам потвърждение от съдийката и за датата на изложбата през 2009 година. Все още е прекалено рано за подробности, но ще споделя, че изложбата е планирана за уикенда 30/31 май 2009г.

Съдия ще бъде многоуважаваната г-жа Ан Уудкок (Anne Woodcock) от развъдник Станроф (http://www.stanroph.com) - избиран за топ-развъдник във Великобритания за последните 11 години поред!

Valia & Kara
Потребител
Регистриран:съб ное 19, 2005 2:08 pm
Контакти:

Мнение от Valia & Kara » пет апр 18, 2008 1:18 pm

Супер, прекрасна новина, топ съдия! Поздравления за добре свършената работа, Красене! Изображение
Сега остава да мога и аз да изведа куче през 2009Изображение

topsi
Потребител
Регистриран:пон ное 21, 2005 6:02 pm

Мнение от topsi » чет яну 22, 2009 5:03 pm

Понеже вече е 2009 та да питам дали информацията е валидна?

Потребителски аватар
Софи-Хана
Потребител
Регистриран:нед юни 29, 2008 4:01 pm
Контакти:

Мнение от Софи-Хана » вт яну 27, 2009 10:46 am

Чудеснааа новинааа !!! Ние ще сме там за експертна оценка !!! Надявам се да се видим с някой от форумаа !! :D

Потребителски аватар
Красен
Председател на БГРК

Мнение от Красен » чет фев 19, 2009 3:28 pm

Да, Ели, информацията си е валидна. Чакаме само потвърждение от БРФК за датата.

Надявам се в скоро време да пусна и по-подробна информация и покана за записване.

Потребителски аватар
Красен
Председател на БГРК

Важно уточнение - промяна в датата!

Мнение от Красен » вт фев 24, 2009 6:57 pm

Уважаеми съфорумци,

поради обективни обстоятелства се налага да променим датата на специалката за 2009 година. Промяната се налага поради факта, че на 30.05.2009 започва Евро Дог Шоу в Дъблин и FCI не позволява провеждането на други официални събития по време на това мероприятие.

За съжаление, тъй като г-жа Woodcock е изключително търсен съдия, единствените дати, за които тя може да посети България е уикендът на 25/26 април. За същите дати, обаче, са насрочени и 2 CACIB изложби в Асеновград. Вариантът за специалката да се проведе е ако тя е на същото място като CACIB-ите, т.е. Асеновград. Днес говорих с г-н Литов, председател на БРФК, който даде разрешение да се присъединим към едната от двете изложби. По този начин дори всяко куче ще има шанса да се яви на 2 изложби в един ден, като и на двете ще се присъждат титли... Само да напомня, първата голяма специалка с г-н Fryckstrand през 2006г. беше отново заедно с CACIB и се получи добре.

Преди да дам потвърждение на г-жа Woodcock и г-н Литов, искам все пак да се допитам и до вас дали намирате идеята за добра. Досега не сме правили изложба извън София, и може би това е сгоден случай да се пробваме. В случай, че болшинството от хората са категорично против, ще трябва да търсим не само нова дата, но и друг съдия за 2009г. Г-жа Woodcock вече ме увери, че ако се откажем от нея тази година, ще се съгласи за 2010... но на мен ми струва адски усилия и координация да убеждавам съдии да идват да съдят само с 2-3 месеца предизвестие. Тоест, аз съм "ЗА" Асеновград. Плюсовете са следните - уреден съдия (и то не кой да е), уредена площ за провеждане на изложбата, помощ от БРФК за организацията (хората, които са ми помагали досега знаят колко е тежко и трудно), възможност за участие в 2 изложби с 2-ма съдии в един ден, централно разположение на Асеновград. Единствените 2 минуса, които виждам са съкратения с 1 месец срок за организация и фактът, че софиянци ще трябва да пътуват (досега винаги са били на "собствен" терен :wink: ).

Ще ви помоля в следващите ден-два да кажете мнението си, защото г-жа Woodcock има и други предложения за същите дати и в момента изчаква, за да е коректна към нас.

Още веднъж казвам, че аз съм "ЗА"!

Потребителски аватар
lubomihaylov
Потребител
Регистриран:вт фев 12, 2008 9:35 pm

Мнение от lubomihaylov » вт фев 24, 2009 9:58 pm

Много специална ситуация-почти като за специалка!
Нещо няма реакции,затова почвам:
"+"са ясни
"-" не ги приемам.Мисля ,че разстоянията не са проблем.
Факт е ,че Бургазлии идват в Пловдив.Пловдивчани идват в София.
А софиянци отиваме където кажат-Пловдив,Стара Загора и т.н.
"-"вторият минус с организацията: ако трябва ще помагаме...
Моето скромно мнение е ,че не трябва да изпускаме шанса да покажем на един класен съдия,че можем да се организираме, а и има едно рамо от БРФК.Е какво по-добро.
Така ,че атака Красене...

Потребителски аватар
Danyna
Потребител
Регистриран:ср май 07, 2008 1:31 pm

Мнение от Danyna » вт фев 24, 2009 10:09 pm

Прекрасна новина, аз не виждам никакви минуси! Ще помагаме от Пловдив, ако имате нужда, само казвайте!

Потребителски аватар
Чарли
Потребител
Регистриран:съб яну 28, 2006 8:14 pm
Контакти:

Мнение от Чарли » вт фев 24, 2009 11:04 pm

:) и аз съм ЗА ... без значение кога и къде :)
За помощ - насреща съм :)

Потребителски аватар
Belinda & Adhara
Потребител
Регистриран:пет ное 25, 2005 12:56 pm

Мнение от Belinda & Adhara » ср фев 25, 2009 1:41 am

И аз съм ЗА :D

Потребителски аватар
Красен
Председател на БГРК

Мнение от Красен » ср фев 25, 2009 10:10 am

Благодаря на изказалите мнение, дотук май всички са за. Ще изчакам коментарите до утре на обяд, след което обявявам решението.

Потребителски аватар
sisi_dqvol4eto
Потребител
Регистриран:пет дек 05, 2008 9:22 am

Мнение от sisi_dqvol4eto » ср фев 25, 2009 10:51 am

ние също може да дойдем за експертна оценка а и да погледаме малко!!!хем е и малко почивка от София!!

4u64ica
Потребител
Регистриран:ср ное 09, 2005 11:47 am

mnenie

Мнение от 4u64ica » ср фев 25, 2009 11:25 am

Аз съм "за". Разходите на клуба ще бъдат по-малко! За тези, които се интересуват - миналата година на специалката сме платили 750 лв клубни пари само за ползване на терена на плажа в Панчерево. Така че аз съм напълно съгласна да се "разходя" до Асеновград! Маруся

Потребителски аватар
Melina
Потребител
Регистриран:ср мар 19, 2008 1:35 pm

Мнение от Melina » ср фев 25, 2009 1:22 pm

lubomihaylov написа:Много специална ситуация-почти като за специалка!
Нещо няма реакции,затова почвам:
"+"са ясни
"-" не ги приемам.Мисля ,че разстоянията не са проблем.
Факт е ,че Бургазлии идват в Пловдив.Пловдивчани идват в София.
А софиянци отиваме където кажат-Пловдив,Стара Загора и т.н.
"-"вторият минус с организацията: ако трябва ще помагаме...
Моето скромно мнение е ,че не трябва да изпускаме шанса да покажем на един класен съдия,че можем да се организираме, а и има едно рамо от БРФК.Е какво по-добро.
Така ,че атака Красене...
То главният спонсор, шофьор, гледач на нашата група (Здрасти, тати! :oops: ) се изказа, ама да изкажем мнение и от страна на излагащото се и излагащия (сиреч куче и хендлер) - напълно сме съгласни! :D

Mira
Потребител
Регистриран:нед ное 13, 2005 5:58 pm

Мнение от Mira » ср фев 25, 2009 3:31 pm

Те Бургазлии, не само в Пловдив, ами навсякъде ходят :lol: .
Един път не им се отдаде случай да отидат на изложба по "терлици" наспани и отпочинали, като за почивни дни :lol:. Вечно тръгване по нощите и прибиране по нощите, освен ако не останем в определеният град с преспиване !
Айде малко и Софиянци да си мръднат дупетата :lol: !
Някои знаят, че ще е весело, дори и без участие :wink: !

Заключена