Balkan Winner Sofia - 2011

Изложби, конкурси
Потребителски аватар
Красен
Председател на БГРК
Регистриран:ср ное 09, 2005 4:38 am
Balkan Winner Sofia - 2011

Мнение от Красен » чет апр 28, 2011 4:53 pm

Нещо никой не се хвали, а има доста хора с някакви титли, бобове и лещи... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Peter_Topsi
Site Admin
Регистриран:ср ное 09, 2005 10:40 pm

Мнение от Peter_Topsi » пет апр 29, 2011 11:57 am

Аз наистина с нетърпение очаквам БРФК да започне да раздава интерпланетарни титли :)

Потребителски аватар
inailieva
Потребител
Регистриран:вт фев 23, 2010 3:35 pm

Мнение от inailieva » пет апр 29, 2011 2:24 pm

Здравейте, ще се престрашим ние първи да се похвалим :) На Дилън му беше първото представяне на изложби и успя да вземе 3 JCAC и титлите Млад Шампион на България и Млад Балкански Шампион. Надявам се, че не съм объркала изписването им. Всички участващи се представиха на ниво и предполагам, че скоро ще има и снимки, както и информация как е минала и днешната изложба. Аз не можах да снимам защото май бях по-стресирана и шашната и от кучето :)

Потребителски аватар
ana_crime
Потребител
Регистриран:нед яну 25, 2009 10:31 am

Мнение от ana_crime » пет апр 29, 2011 3:57 pm

Рая се представи под обичайното си ниво тези изложби, вече е шампион и на Молдова. Явно обаче от едната страна й расте липсващият й зъб P1 и не може да пробие и я боли много, или пък просто нещо й се е забило и е доста подуто. Ще се водим на чичо доктор, защото за първи път тея няколко дни с такъв ужас отскачаше от съдиите в момента, в който й посегнеха към зъбките и въобще към главата.

Иначе много се гордея с нашите кучета на тази изложба, представиха се много добре, имаше и доста, които идваха на изложба за първи път. Също така чуждестранните голдъни бяха много прилични.

Организацията беше много добра, а атмосферата - приятелска, дано по-често имаме такива хубави изложби :)

Ето една снимка от нас първия ден, тук Рая взе R.CACIB:

Изображение

Потребителски аватар
eli i maxi
Потребител
Регистриран:нед фев 17, 2008 8:12 am

Мнение от eli i maxi » пет апр 29, 2011 5:44 pm

Лиза, водена от Мелина, днес получи CAC в клас 'Открит" :D

Снимки, надявам се скоро.

Потребителски аватар
joro9
Потребител
Регистриран:пет дек 12, 2008 11:20 pm

Re: Balkan Winner Sofia - 2011

Мнение от joro9 » нед май 01, 2011 9:02 pm

Красен написа:Нещо никой не се хвали, а има доста хора с някакви титли, бобове и лещи... :lol: :lol: :lol:
Със сигурност Председателя фиксира мен :oops: Какво да се прави - два дена преди изложбата хард диска сдаде багажа, а после кой да намери време да ходи по сервизи . И така равносметката от четирите дни е две шампионски титли (на Молдова и Грузия), 2 ВОВ, BOG II, BOG III, 2 пъти RCAC. Положително изживяване, среща с нови хора, с една дума заслужаваше си. Жалко , че чуждите голдъни бяха повече от нашите.

Изображение

yosarian
Потребител
Регистриран:ср ное 17, 2010 7:17 pm

Мнение от yosarian » нед май 01, 2011 10:15 pm

Ами ние бяхме за първи път. Няма нещо конкретно за хвалба, но съм много доволна от Белугата. Като за първа разходка по ринга на крехката шестмесечна възраст се държа по- добре от колкото се надявах. Не пожела да си покаже зъбките на съдиите - очаквах други дивотии, но това не се сетих, че може да се случи точно тогава. Казаха, че била срамежлива. После помолих няколко човека извън ринга да и погледнат зъбите- никакъв проблем. Сетих се, че съдиите бяха високи и едри хора, а тя изпитва някои притеснения от такъв размер хора- ние сме нисички у дома плюс две дребни деца- та сега където видя едър човек в квартала го моля да я пипа и ако не е проблем да и види и зъбите:) Много се радвах на всички голдънчовци. Поздравления на титулуваните :)

Потребителски аватар
Peter_Topsi
Site Admin
Регистриран:ср ное 09, 2005 10:40 pm

Re: Balkan Winner Sofia - 2011

Мнение от Peter_Topsi » пон май 02, 2011 10:31 am

joro9 написа:
Красен написа:Нещо никой не се хвали, а има доста хора с някакви титли, бобове и лещи... :lol: :lol: :lol:
Със сигурност Председателя фиксира мен :oops: Какво да се прави - два дена преди изложбата хард диска сдаде багажа, а после кой да намери време да ходи по сервизи . И така равносметката от четирите дни е две шампионски титли (на Молдова и Грузия), 2 ВОВ, BOG II, BOG III, 2 пъти RCAC. Положително изживяване, среща с нови хора, с една дума заслужаваше си. Жалко , че чуждите голдъни бяха повече от нашите.

Изображение
Браво на вас!!! Отлично представяне

Gryffindor
Потребител
Регистриран:вт май 26, 2009 3:59 pm

Мнение от Gryffindor » пон май 02, 2011 1:08 pm

Браво на всички участници!

Искам да поздравя тези, които се престрашиха да се явят на изложба за първи път - Бела, Кара, Руфъс, Дилън и т.н.

Специални адмирации и тук за Лъки, Жоро и Любена. Лъки беше просто блестящ, станал е изключителен представител на породата. Ако първия ден не се беше разсеял и излязъл от ринга, сигурно пак щеше да отвее конкуренцията и да вземе BOB.

Колкото до нашето представяне - явихме се два дни, отлични оценки, но последни в класа. За което не са виновни съдиите и световната конспирация, а недостатъчната ринг подготовка, както и лошата форма на кучето - след серия от любовни трепети, които избиха в почти двумесечен глад, Грифката хич не беше в изложбен вид, ама вече се бяхме записали, пък и опита си е опит. Иначе лично аз съм супер впечатлен от доброто и внимателно съдене на г-н Ефтимов и г-жа Карол - и двата пъти получих изключително изчерпателни и точни описания за кучето си.

Изобщо съм с много позитивни впечатления от тези изложби, единствения недостатък беше, че бяха в работни дни, което според мен е и причината за неголемия брой български кучета в ринга.
Последна промяна от Gryffindor на вт май 03, 2011 4:28 pm, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
gvpekov
Потребител
Регистриран:вт авг 11, 2009 7:25 pm
Контакти:

Мнение от gvpekov » пон май 02, 2011 5:44 pm

Малко снимки от 29-ти . Дано няма сърдити от това че ги качвам :)

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Тази специално съм я качил заради хендлерката :) за първи път я виждам да гледа толкова лошо :)
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Melina
Потребител
Регистриран:ср мар 19, 2008 1:35 pm

Мнение от Melina » пон май 02, 2011 5:49 pm

Значи не си я виждал достатъчно! И по-лошо мога :lol:

А колкото до изложбата, според мен се получи добре, а българските голдъни се представиха на ниво!
Поздравления за дебюта на Руфъс, Йоппи (те двамата са ми на сърце :oops: ) и всички останали! Дано виждаме все по-засилено наше участие за напред :D

Потребителски аватар
ana_crime
Потребител
Регистриран:нед яну 25, 2009 10:31 am

Мнение от ana_crime » пон май 02, 2011 5:54 pm

Супер снимки както винаги :)

marin4eto_50
Потребител
Регистриран:нед апр 25, 2010 11:29 am

Мнение от marin4eto_50 » пон май 02, 2011 8:01 pm

gvpekov, много хубави снимки!

Потребителски аватар
Nade
Потребител
Регистриран:вт дек 22, 2009 1:54 pm

Мнение от Nade » пон май 02, 2011 9:18 pm

Еййй, браво на: Рая - станала е разкошна мацка, Грифко - Пламене на фона на черния ти костюм направо спира дъха, Дилън - чудесен старт направихте, само така!!! (браво на Светла, справила се е страхотно с фризурата му:)) и разбира се на Лъки - моят фаворит forever! Чакаме с нетърпение срещата в Пряпорец!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
miminicky
Потребител
Регистриран:пон авг 23, 2010 3:30 pm

Мнение от miminicky » пон май 02, 2011 10:18 pm

Да си кажем и ние за първата изложба. На нас ни беше първа от всякъде, изобщо не бяхме присъствали даже преди. Доволни сме от нашето момче, което се държа в ринга по-прилично, от колкото очаквахме (колкото и невероятно да звучи за присъстващите :lol: ). Взехме една отлична оценка и усмихнат коментар от съдията, че ни личи, че сме новаци. Руфъс просто трябва да ни постегне малко, че те нещата зависят много повече от нас май, от колкото от него... поне на този етап.

А да, и още нещо, което очквахме - дивакът му с дивак просто се ПОБЪРКА при вида на толкова много кучета, до които не може да се докопа. Жалко, че трябваше да излизаме толкова рано, ако бяхме почакали още 2-3 часа да се кротне, май щеше да е по-лесно.

В нашите неопитни очи всички други кучета изглеждаха прекрасно, послушни и обучени.

И за малко да забравим да благодарим за подкрепата, съветите и обясненията на всички присъстващи. Страхотни сте. :wink:

Заключена