Страница 1 от 1

Euro Dog Show 2010 - Slovenia

Публикувано: нед окт 03, 2010 11:29 pm
от Красен
Днес (вчера) в Целье, Словения, завърши Европейското първенство по кинология на FCI за 2010 година. Участваха 190 голдъна - 98 мъжки и 92 женски. ВОВ спечели DREAM MAX AMY DIAMOND - женско куче в шампионски клас от Дания.

Изображение
Изображение

Интересната новина е, че и този път не се е минало без българско участие, макар че явно юнакът е доста срамежлив да се похвали... обаче бе разконспириран - MERRICK OF WOLF POINT.

Очакваме собствениците да разкажат впечатления от първа ръка. 8)

Още информация за резултатите в породата тук: http://www.eurodogshow2010.si/en/result ... /breed-335

За изложбата - тук: http://www.eurodogshow2010.si/en/

Публикувано: пон окт 04, 2010 10:29 am
от gvpekov
Не сме се похвалили, защото не сме там и си чакаме хендлерката (Светла Величкова демек) да се върне и да каже какви са и впечатленията и малко видео материал да даде. Иначе това което знаем е че има оценка много перспективен и е станал 4ти в клас Puppy. Гласихме го за BIS, но явно ще е на следващото :wink: :lol: . Както и да е явно има потенциал и ще се погрижим колкото зависи от нас да го развием (важно е да продължи да получава максималните оценки - пък вече призовите места не са ни фикс идея ).

ПП
По родословие е MEERIK OF WOLF POINT - явно румънската администрация е решила че така ще има повече късмет и така са написали родословието .

Публикувано: вт окт 05, 2010 2:04 am
от Gery
Рик е страхотен! И отсрами наща банда заедно с другия мъжки представител Джек:)
4-то място, си е 4-то място и на изложба с такива мащаби си е направо бис :Р

Джек пък е с отличен и се внедри в последната 10ка въпреки всичките мизерии, които свърши в ринга и около него. Съдията му даде няколко шанса да си коригира мизерното поведение, защото се влюби в движенията му, но Джек тотално изпорти шансовете си за по-предна позиция, като показа всичко най-ужасно в себе си. В последствие се разбра, че сме пътували с 2 разгонени кучки, една след разгоннване, а около нас в залата се били наредили по клетките още 3 разгонени....амааа карай.

Поздрави от крепостта в Целье.
Изображение

Публикувано: вт окт 05, 2010 2:24 pm
от gvpekov