Клубно първенство на БГРК за 2010г и работен изпит!!!
- eli i maxi
- Потребител
- Регистриран:нед фев 17, 2008 8:12 am
Имам предложение
За всички колебаещи се, или просто искащи да поплуват.
Една неделна тренировка.
Мястото е село Слаковци
http://www.bgmaps.com/map/search
Намира се на 40 км. от София, може да се мине през Перник, или през Божурище. Там е вилата ни, има малък водоем, ако е прекалено малък има и два язовира, много полянки и все хубави работи.
Ако има желаещи да ми пишат на лични, за да не препълваме темата с уговорки, по-късно ще сложа по-хубава карта и ще опиша подробно пътищата до там.
За всички колебаещи се, или просто искащи да поплуват.
Една неделна тренировка.
Мястото е село Слаковци
http://www.bgmaps.com/map/search
Намира се на 40 км. от София, може да се мине през Перник, или през Божурище. Там е вилата ни, има малък водоем, ако е прекалено малък има и два язовира, много полянки и все хубави работи.
Ако има желаещи да ми пишат на лични, за да не препълваме темата с уговорки, по-късно ще сложа по-хубава карта и ще опиша подробно пътищата до там.
- Красен
- Председател на БГРК
- Регистриран:ср ное 09, 2005 4:38 am
Последни новини: Таксата за участие в екстериорната изложба е 20 лева, за всяко следващо куче на един собственик е 15 лева. Таксата за участие в работния изпит се фиксира на 0 (нула) лева. Приемете това като жест от страна на БГРК към хората, които ще се осмелят да запишат кучетата си за първия организиран от клуба работен изпит!
Начален час на екстериорната изложба в събота е 14:00 часа (така спокойно можете да си поспите в събота и все пак да се явите на изложбата). Записването е от 13:00.
Работният изпит ще се проведе в неделя сутрин, като точният час ще стане известен по време на екстериорната изложба, така че всички ще бъдат информирани на място.
И само да добавя, че кандидатите за работен изпит вече подминаха сакралната бройка от 5 кучета...!
Начален час на екстериорната изложба в събота е 14:00 часа (така спокойно можете да си поспите в събота и все пак да се явите на изложбата). Записването е от 13:00.
Работният изпит ще се проведе в неделя сутрин, като точният час ще стане известен по време на екстериорната изложба, така че всички ще бъдат информирани на място.
И само да добавя, че кандидатите за работен изпит вече подминаха сакралната бройка от 5 кучета...!
- Красен
- Председател на БГРК
- Регистриран:ср ное 09, 2005 4:38 am
Записани за екстериорната изложба - 17 кучета; за работен изпит - 7;
Ще помоля хората, които все пак искат да участват в екстериорната, да ми пуснат мейл със заявка най-късно в сряда.
Записване на място ще има, но ще е много по-лесно да се знае колко са участниците.
(За мен всички бебета, родени тази година и навършили 3 месеца, трябва да се явят под строй!!! ).
Ще помоля хората, които все пак искат да участват в екстериорната, да ми пуснат мейл със заявка най-късно в сряда.
Записване на място ще има, но ще е много по-лесно да се знае колко са участниците.
(За мен всички бебета, родени тази година и навършили 3 месеца, трябва да се явят под строй!!! ).
- lubomihaylov
- Потребител
- Регистриран:вт фев 12, 2008 9:35 pm
- lubomihaylov
- Потребител
- lubomihaylov
- Потребител