Black See Winner 2010
Знае ли някой в кой ден ще се проведат спецализираните изложби? В програмата за цялото мероприятие пише, че ще на 16. 07, а в разписанието за съдиите е дадено на 15.07. И срока за записване до първи ли е или до седми? И таксите в лева ли са или в евро? Съвсем се обърках, моля, ако някой има по-точна информация, кажете!
Re: Black See Winner 2010
В евро се заплащат международните изложби, на които ние българите се явяваме като чуждестранни изложители, а останалите са в лева, до колкото разбрах 

- Красен
- Председател на БГРК
- Регистриран:ср ное 09, 2005 4:38 am
Не е лошо членовете на БГРК (някои от тях от УС...), които са на мястото на събитията като сътрудници на БРФК, да вземат все пак да кажат някакви резултати - поне що касае нашата порода.
Поименно - Ива, Маруся, Краси, Мира, Мелина... и моят добър приятел Денев.
Ако не се отчетат - ще бъдат публично порицани

Поименно - Ива, Маруся, Краси, Мира, Мелина... и моят добър приятел Денев.
Ако не се отчетат - ще бъдат публично порицани

- lubomihaylov
- Потребител
- Регистриран:вт фев 12, 2008 9:35 pm
- lubomihaylov
- Потребител
- Регистриран:вт фев 12, 2008 9:35 pm
novini ot centyra na sybitiqta.sled dylgo gonene hvanahme malko net. Ama malko. Prisystvieto nz bg goldyni e pod vsqkakva kritika - zasramete se! Ima6e samo 2 ku4eta na kuzmanov + rik na pekovi. Dnes prodyljavame s cac gruzia, a v ponedelnik izlojbite ni bqha do 5 sutrinta. 4estito na neprisystvalite!
P:S. Samobi4uvam se za latinicata. Nokia kirilica ne podyrjat
P:S. Samobi4uvam se za latinicata. Nokia kirilica ne podyrjat

- Красен
- Председател на БГРК
Напротив - Nokia поддържа кирилица и то доста добре, гарантирам го!
За присъствието - аз лично бих присъствал, но все още съм едва от 6 месеца на работа, асистентката ми излезе в майчинство и ми е малко сложно с отпуските. Аз нямам и изложбено куче де...
Другите да се замислят. Все пак в неделя има квалификация за Crufts (поне така е обявено, въпреки че на сайта на самата изложба явно не знаят за този факт...):
http://www.crufts.org.uk/overseas-qualifying-shows
За присъствието - аз лично бих присъствал, но все още съм едва от 6 месеца на работа, асистентката ми излезе в майчинство и ми е малко сложно с отпуските. Аз нямам и изложбено куче де...
Другите да се замислят. Все пак в неделя има квалификация за Crufts (поне така е обявено, въпреки че на сайта на самата изложба явно не знаят за този факт...):
http://www.crufts.org.uk/overseas-qualifying-shows
- Peter_Topsi
- Site Admin
- Регистриран:ср ное 09, 2005 10:40 pm
- Красен
- Председател на БГРК
Crufts
Искам да поздравя първият български голдън, спечелил квалификация и правото да участва на "олимпиадата" на кучешките изложби - Crufts 2011 в Бирмингам. Честта, да направи това, се пада на Ch. Dewmist Spirit of Satin (собственик - Румен Кузманов, производител Хенрик Фрикстранд).
ЧЕСТИТО!!!
ЧЕСТИТО!!!