Специализирана изложба на БГРК за 2010.
-
- Потребител
- Регистриран:пон ное 23, 2009 7:26 pm
- Контакти:
Най-дорото състезание за тази година. Удоволствието от срещата, самото мероприятие, купона в събота ... Всичко беше толкова хубаво, че ми е трудно да опиша с колко положителни емоции се заредих. Ще си позвола да цитирам Пламен, защото на дали ще успея да го кажа по-добре
Една снимка на участниците в клас джуниър при дамите

и при момчетата

Благодаря на всички участници за невероятната атмосфера през тези два дни .Искам да благодаря на организаторите за избора на съдии, на мястото за провеждане, за уреденото слънчево време, и изобщо за цялата изложба
Една снимка на участниците в клас джуниър при дамите

и при момчетата

- Peter_Topsi
- Site Admin
- Регистриран:ср ное 09, 2005 10:40 pm
Искам да изкажа своите благодарности на организаторите за положения труд от тяхна страна, за да бъде факт изминалият уикенд. Впечатлена съм от усмихнатите и непринудени хора, каквито се оказаха съдиите Рой и Линдзи Мейнард. В интерес на истината аз очаквах хладно "английско" поведение.
Впечатлена съм от желанието и идеята да се направи демонстрация на работни изпитания за ретривъри и то с истински дивеч. Това е нещо, което може да се види мнооого рядко в България, а голдъните са ловна порода.
Ето няколко от моите снимки от събота:
Мила Демирева и нейното чудесно работещо куче на демонстрация за апорт на заек:

Апорт на заек от Фелисити:

Кучето не вижда къде се поставя заекът и трябва да използва обонянието си:

Апорт от вода:

Честито на победителите от изложбения ринг в неделя:

Впечатлена съм от желанието и идеята да се направи демонстрация на работни изпитания за ретривъри и то с истински дивеч. Това е нещо, което може да се види мнооого рядко в България, а голдъните са ловна порода.
Ето няколко от моите снимки от събота:
Мила Демирева и нейното чудесно работещо куче на демонстрация за апорт на заек:

Апорт на заек от Фелисити:

Кучето не вижда къде се поставя заекът и трябва да използва обонянието си:

Апорт от вода:

Честито на победителите от изложбения ринг в неделя:

Краси от развъдник "Красини" разбира не само от хубави кучета, но и от грууминг. Подготовката на Ремо за изложбата:

Двете красавици на сем. Деневи - Алиса и Амира

сем. Деневи са в пълен състав на купона:

Веселбата започна:

Ели умее не само да обучава голдъните, а и да насърчава танцуващите и резултата не закъсня:

Ива, Маруся и Красен в разгара на танца и емоциите:

Никой и нищо не може да се скрие от камерата на Краси. Той е способен да се качи на най-високата точка, но да има видимост. Купона преди всичко!

Двете красавици на сем. Деневи - Алиса и Амира
сем. Деневи са в пълен състав на купона:
Веселбата започна:
Ели умее не само да обучава голдъните, а и да насърчава танцуващите и резултата не закъсня:
Ива, Маруся и Красен в разгара на танца и емоциите:
Никой и нищо не може да се скрие от камерата на Краси. Той е способен да се качи на най-високата точка, но да има видимост. Купона преди всичко!
Изкарали сте страхотно- като гледам хорото и веселбата и ме е яд, че не можах да присътствам и аз, но пак и нашите диванета си взеха по едно трето място, а отбора ми по салса взе 1 място в международно състезание, тъй че има с какво да се похвалим, а в следващото хоро ще гледаме да се включим и ние
!

Невероятният Виктор, собственост на развъдник "Красини" взе първо място в клас "Работен" и второ място при мъжките кучета:

Достолепният вид на Виктор:

Лари, със собственик Маруся Ковачева взе първо място в клас "Шампиони":

Ремо от "Красини" взе второ място в клас "Млади":

Достолепният вид на Виктор:
Лари, със собственик Маруся Ковачева взе първо място в клас "Шампиони":

Ремо от "Красини" взе второ място в клас "Млади":
Последна промяна от Tedyy на пон май 17, 2010 8:34 pm, променено общо 1 път.
- marina kojuharova
- Потребител
- Регистриран:вт яну 20, 2009 3:39 pm