Специализирана изложба на БГРК за 2010.

Изложби, конкурси
Потребителски аватар
Melina
Потребител
Регистриран:ср мар 19, 2008 1:35 pm

Мнение от Melina » ср май 19, 2010 8:59 pm

Мерси много за подробните резултати!
Щях да забравя - честито на всички победители и участници в хубавото мероприятие!
А почерпката от наша страна е гарантирана! :D

ristana
Потребител
Регистриран:съб май 16, 2009 3:16 pm

Мнение от ristana » ср май 19, 2010 10:22 pm

Браво, Криси!!! Страхотни снимки, невероятен спомен от Стара Загора 2010!!!

Потребителски аватар
november
Потребител
Регистриран:пон апр 05, 2010 2:29 pm

Мнение от november » чет май 20, 2010 10:50 am

toli написа:Няма как да се видят снимките ако нямаш акаунт във фейсбук...
Мислиш, че нямам акаунт и просто на посоки съм казал, че не е достъпен за всички албума, особено след като се е оказало така и е отговорено, че е оправен? :) Стига, асансьора в блока сигурно има Facebook. :wink:

Потребителски аватар
toli
Потребител
Регистриран:съб май 02, 2009 9:15 pm

Мнение от toli » чет май 20, 2010 11:39 am

november написа:
Мислиш, че нямам акаунт и просто на посоки съм казал, че не е достъпен за всички албума, особено след като се е оказало така и е отговорено, че е оправен? :) Стига, асансьора в блока сигурно има Facebook. :wink:
Аз лично нямам акаунт във фейсбук и не искам да имам, но и не мога да видя снимките без да влезна...

Потребителски аватар
goldroks
Потребител
Регистриран:съб ное 03, 2007 5:44 pm

Мнение от goldroks » чет май 20, 2010 12:52 pm

toli написа:
november написа:
Аз лично нямам акаунт във фейсбук и не искам да имам, но и не мога да видя снимките без да влезна...
В този случай не мога да помогна :)

Потребителски аватар
november
Потребител
Регистриран:пон апр 05, 2010 2:29 pm

Мнение от november » чет май 20, 2010 1:36 pm

Пак мога да те опровергая. По принцип (всъщност и дефакто) дори и да нямаш регистрация в Facebook пак можеш да гледаш снимки. Всяка снимка и всеки албум там си има външен линк точно под него именно, за да могат хора като теб да ги видят, а не да си правят регистрации след като не искат. Всичко опира до настройките на поверителност (кой може да ти гледа снимките, кой не и какъв линк си посочил). И за да приключим спора, ето ти един линк да се убедиш: ЦЪК Между другото незнам дали са 3 различни албума, но ако е така, то само първия е ок.
P.S. - Стига сме спамили тук. Ако има нещо недоизказано - на лични съобщения. Мерси!

Потребителски аватар
Красен
Председател на БГРК
Регистриран:ср ное 09, 2005 4:38 am

Мнение от Красен » съб май 22, 2010 1:03 pm

И така... остана ми малко време да кажа няколко думи за изложбата.

Още веднъж искам да поздравя всички, които бяха на мястото на събитието. Според мен се получи един страхотен уикенд, в който и времето беше с нас. За първи път се събрахме толкова много "голдънисти" и празнувахме заедно и мисля, че всички останаха доволни!

Относно изложбата - страхотно представяне на повечето кучета и стопани/хендлери, до ри и на тези, които за първи път се появиха в ринга!!! Поздравления за всички - и спечелилите, и останалите след тях. Много висок дух и настроение у всички и това е нещо, което страшно много ме зарадва. Мисля, че за първи път след наша специалка не видах или чух нито един недоволен - предполагам, че и купонът в кръчмата е допринесъл сериозно за това! 8)

Поздравления за собствениците на най-доброто женско и мъжко куче на изложбата - Румен Кузманов и Ива Малджиева, както и за хората, "произвели" техните кучета - Хенрик Фрикстранд и Сандра Грубелич - развъдчици със сериозен опит. Мога само да се радвам, че тези кучета са собственост на българи и живеят в България, защото биха могли да побеждават навсякъде в Европа!

Радвам се и че много хора се престрашиха да се пробват в демонстрацията по ловни изпитания с кучетата си, което показва че скоро ще имаме доста работещи кучета от породата, което е тяхното първо призвание. Браво!

Искам от все сърце да благодаря на хората, които помогнаха за осъществяването на този празник и без чиято помощ нещата нямаше да се получат дори и наполовина толкова добри - изреждам ги в азбучен ред и се извинявам, ако случайно съм пропуснал някого - Гриша, Ели, Ива, Краси, Маруся, Радо, Румен. Специални благодарности и на Мила - за спонсорството, както и на Наско - за гостоприемството. Благодарности и на Жоро Шанков за озвучаването и на съдия Георги Христозов за експертната подкрепа в необходимите моменти.

Не на последно място, искам да спомена и няколко от кучетата освен победителите, които бяха специално отличени от съдиите Рой и Линдзи Мейнард - Goldness Darik, Silkstyle Camp Rock, Sunny Boy, Viktor, Goldness Deya, Ashley Snow Cool, Lorindely Artemida Kenigy. Специални поздрави за формата си на почти 11 годишна възраст отнесе и Charlotte Fekete Domino, за която коментарът беше, че дори на тази възраст е запазила "момичешкото" в себе си и изглежда чудесно! Още един коментар - без да преувеличават, съдиите казаха че може би за първи път съдят на изложба, в която абсолютно всички кучета са с отлична пигментация. Повече за тяхната оценка - като пристигне официалния им доклад.

Още веднъж - едно огромно БЛАГОДАРЯ на всички и поздравления за страхотното представяне!!!

4u64ica
Потребител
Регистриран:ср ное 09, 2005 11:47 am

pozdrawleniq

Мнение от 4u64ica » съб май 22, 2010 6:58 pm

Поздравления за всички участници, придружители и присъстващи на специализираната ни изложба! :D

Според мен това е най-хубавата специалка на БГРК! Дори и времето беше с нас!
Искам от името на всички да благодаря на Красен, който и тази година се оказа на ниво в ключовите моменти от организацията и провеждането на изложбата (и купона)!
По- често такива изяви!

Потребителски аватар
goldroks
Потребител
Регистриран:съб ное 03, 2007 5:44 pm

Мнение от goldroks » съб май 22, 2010 7:02 pm

И аз искам да изразя поздравленията си за организацията на изложбата! Браво - мястото беше чудесно, съдиите и хората, не на последно място. :)

Потребителски аватар
Красен
Председател на БГРК
Регистриран:ср ное 09, 2005 4:38 am

Re: pozdrawleniq

Мнение от Красен » съб май 22, 2010 8:30 pm

4u64ica написа:Според мен това е най-хубавата специалка на БГРК! Дори и времето беше с нас!
Аз се колебая за най-добра между изложбите 2006, 2008, и 2010... Все хубаво време, зелена тревичка, много участници, супер съдии... тази година плюсът е, че досега не съм чул ни един негативен коментар, или някой да е бил обиден за нещо... 8)

Догодина - още по-хубава да е!

Потребителски аватар
Melina
Потребител
Регистриран:ср мар 19, 2008 1:35 pm

Мнение от Melina » съб май 22, 2010 10:33 pm

Наистина беше прекрасна изложба, пък и щом е минала без мрънкане...Красене, поздравления - сефте!
:D Ха дано все така бъде занапред!
Официални благодарности и на Времето - държа се повече от прилично!

А Мидата специално благодари за хубавите думи тук и в оценителния лист :D . Чудесно беше, че съдиите даваха детайлно описание и споделяха всяка подробност, направила им впечатление!

TD
Потребител
Регистриран:нед апр 19, 2009 5:20 pm

Мнение от TD » нед май 23, 2010 1:25 pm

Така е, и за нас изложбата беше много, много приятно преживяване :). Това ни е първа специалка, но както казва Мели, съдиите наистина дадоха много подробни описания в оценителните листове. Организацията беше невероятно. Поздравления и от мен към организаторите за перфектно свършената работа!

4u64ica
Потребител
Регистриран:ср ное 09, 2005 11:47 am

Мнение от 4u64ica » пон май 24, 2010 2:21 pm

И да не забравим кой е основният "виновник" да се съберем на това прекрасно място - МИРА!!!!!!!!!! Идеята беше нейна, а голяма част от реализацията на Добрин.
10x!

Потребителски аватар
Danyna
Потребител
Регистриран:ср май 07, 2008 1:31 pm

Мнение от Danyna » вт май 25, 2010 9:54 am

Чудесна е идеята за Пряпорец, поздравления за Мира и Добрин!

Заключена